Horoscoop

10 dingen die je herkent als je sterrenbeeld kreeft is

Je bent gevoeliger van mensen denken en kunt heel zorgzaam zijn voor je vrienden en familie. Herkenbaar? Dit zijn nog 10 dingen die je herkent als je sterrenbeeld kreeft is.

1. In relaties met vrienden ben je heel lief
Als je een sterke vriendschap hebt, ga je door het vuur voor iemand. Je bent iemand die veel om mensen geeft en heel lief is voor anderen. Als er hulp nodig is, bellen vriendinnen jou vaak als eerste. Jij bent degene die helpt met verhuizen of luistert als je vriendin iets heftigs heeft meegemaakt.

2. Je hebt een hele sterke intuïtie
Je voelt al dat er iets aan de hand is, voordat er iets is gebeurd. Als je een date hebt met iemand weet je snel of het iets gaat worden of niet. Een tweede date met iemand met wie het niets gaat worden, zeg jij liever af. 

3. Je bent gevoelig, ook al laat je dat niet altijd merken
Als je je vervelend voelt, kan je kortaf antwoorden. Dat betekent alleen niet dat je kil bent. Je bent juist heel gevoelig, maar hebt niet altijd zin om dat te laten merken. 
 

4. Je bent een tikje mysterieus
Gevoelens hou je liever voor jezelf. Alleen met mensen wie je echt een goede band hebt durf je eerlijk te zijn. Nee, jij laat niet snel het achterste van je tong zien! Als je het sterrenbeeld kreeft hebt vinden anderen je daardoor al snel een tikje mysterieus.

5. Me-time is belangrijk (maar dat neem je niet altijd)
Als je vriendin door een break-up gaat ben jij degene die haar er doorheen loodst. Maar zelf vindt je het moeilijk om met heftige emoties om te gaan. Vooral stress is echt een killer voor mensen met het sterrenbeeld kreeft. Denk een beetje aan jezelf, Kreeft, meer me-time is helemaal geen slecht idee! 

6. In tijden van stress raak je soms overspoelt door je eigen emoties
Dealen met stress is voor niemand fijn, maar met het sterrenbeeld kreeft is het soms echt een opgave. Soms word je overspoeld door je eigen emoties en weet je het even niet meer. Maar dat is oké: er zijn ook mensen die jou willen helpen! Ook al denk je misschien dat je alles alleen moet doen. 

7. Je bent best wel nostalgisch
Mensen met het sterrenbeeld kreeft zijn best wel dromerig. Je denkt vaak terug aan vroeger, bijvoorbeeld hoe het was op de basisschool. Meestal niet op een verdrietige manier, maar met een glimlach. Je haalt er hoop uit.

8. Je kan niet tegen onrechtvaardige mensen
Egoistische of onrechtvaardige mensen? Mij niet bellen, zou Martien Meiland zeggen. Mensen met het sterrenbeeld kreeft hebben daar helemaal niets mee. Als je met iemand omgaat die niet om anderen geeft, ben je er snel klaar mee. 

9. Je bent teder en sensueel
Tegen je vriendinnen ben je heel lief, maar ook tegen je lover ben je superlief. Als je met de juiste persoon bent, ben je iemand die teder is en sensueel. Een relatie met jou hebben is een lot uit de loterij, want je geeft onwijs veel om iemand en bent heel verzorgend!

10. ‘You’ve got this’ is je levensmotto
Mensen met het sterrenbeeld kreeft kunnen meer dan ze denken. Moeilijke tijden? Jij komt er zeker doorheen. You’re a tough one. Als het even niet zo lekker gaat zeg je ‘you’ve got this’ tegen jezelf, want je weet: het komt ook echt wel weer goed. 

 
Bron: rubriek.nlBeeld: Pexels