Lifestyle

In Almere kun je nu picknicken met alpaca’s (en dat is het beste zomeruitje ooit)

Alpacalovers opgelet! Je kunt nu knuffelen met je favoriete fluffy vrienden en je hoeft er helemaal niet ver voor van huis. In Almere kun je nu namelijk knuffelen én picknicken met alpaca’s. Dit is wat je nog meer moet weten over dit perfecte zomeruitje. 

Dit wil je deze zomer: picknicken met alpaca’s 

Wandelen met alpaca’s is natuurlijk al mega leuk, maar wat dacht je van knuffelen én picknicken met alpaca’s? Dit perfecte uitje voor deze zomer kun je nu doen in Almere en het is ook nog eens lekker voordelig. De alpaca’s die in de wei rondlopen heten Kuzco, Yzma, Kronkie, Alita en Tipo en daar kun je rustig naast gaan liggen. Bij dit uitje krijg je namelijk een picknickkleed mee voor in het weiland. 

Ook krijg je lekker hapjes mee zodat je je helemaal kunt vermaken tussen je nieuwe fluffy vrienden. Denk aan vers fruit, maar ook donuts, scones en macarons. En terwijl jij lekker op een kleedje in de zon ligt, houden de alpaca’s je gezelschap. Echt picknicken met alpaca’s dus, hoe leuk is dat? Wij zijn helemaal fan van dit te lieve uitje. Nog niet genoeg na het picknicken met alpaca’s? In Drenthe kun je een vakantiehuisje met alpaca’s boeken. The dream!

Tekst gaat verder onder de foto

Waar? Indoor Mountainbike, E.Heimansweg 8 in Almere
Hoeveel kost het? Zo’n 14,95 per persoon.

Hier vind je meer info over picknicken met alpaca’s in Almere

 
Bron: Visit AlmereBeeld: iStock