Films & Series

VIDEO: dit is de officiële trailer van After We Fell

Onze alltime favoriete filmreeks is toch wel de lovestory van de After-boekenreeks van Anna Todd. Let’s be honest, daarin zitten toch álle ingrediënten die je nodig hebt? Als jij net zoals wij nog lang niet uitgekeken bent op Tessa en Hardin’s lovestory, dan hebben we vandaag de officiële trailer voor jullie. En die is super steamy.

VIDEO: dit is de officiële trailer van After We Fell

Als jij net zoals wij nog lang niet uitgekeken bent op Tessa en Hardin’s love story en genoot van After We Collied, dan hebben we goed nieuws voor je. Deelden we eerder al de eerste beelden van After We Fell met je, nu is de trailer van After We Fell is zojuist verschenen en wij kunnen ‘m met je delen.

 

Waar gaat de After-reeks over?

De After-boekenreeks van Anna Todd werd verfilmd en is sinds 2019 op Netflix te zien. De films zitten vol met romantiek en steamy scènes. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen! De rollen van Tessa en Hardin worden gespeeld door Josephine Langford en hottie Hero Fiennes Tiffin. De chemie tussen deze twee is echt amazing. Volgens de trailer van de nieuwe film, komt er veel drama in After We Fell. “Net wanneer Tessa de grootste beslissing van haar leven heeft gemaakt, verandert alles. Onthullingen over haar en Hardins familie doen hun twijfelen over alles en maakt hun toekomst samen erg onzeker. Niets is wat ze dacht dat het was. Niet haar vrienden. Niet haar familie. De enige persoon die ze kan vertrouwen, Hardin, is furious wanneer hij achter haar grote geheim komt. In plaats van er begripvol op te reageren, besluit hij wraak te nemen…”

De cast van After We Fell
We krijgen ook nieuwe gezichten te zien in de film. Chance Perdomo zal de rol van Landon gaan spelen, die eerst gespeeld werd door Shane Paul McGhie. Daarnaast gaat Carter Jenkins Robert spelen, een potentiële crush van Tessa. Stephen Moyer zal Christian Vance gaan spelen (eerder was dit Charlie Weber) en Mira Sorvina is de nieuwe Carol (Selma Blair). Als laatste gaat Arielle Kebbel de rol van Kimberly overnemen. Candice King is namelijk zwanger. We can’t wait!

after we fell

Wanneer kunnen we de After-reeks in de bioscoop verwachten?

Castille Landon, de regisseur van de filmreeks, liet eerder al via Instagram weten dat After We Fell in 2021 wordt uitgebracht. After We Fell zal vanaf 2 september te zien zijn in de bios. Yay! Castille zelf is net zo hooked als wij. “Ik ben zo blij dat we een releasedatum hebben voor After We Fell en we er binnenkort van kunnen genieten. Het ziet er geweldig uit. Het was heel leuk om iedereen zijn reacties op de teaser te zien, met name op de hot tub-scène en de gym-scène…” Nummer vier is ook al in de maak! 

 
Beeld: GettyImages