Series & Films

Finally: After We Collided staat op 22 december op Netflix

Yay! Heb jij de steamy film After inmiddels al twintig keer gekeken? Dan hebben wij goed nieuws. After We Collided komt namelijk naar Netflix! Vanaf deze datum kun je een After-marathon houden...

De film After We Collided komt vanaf déze datum naar Netflix 

Mark your calendars

Vanaf 22 december is After We Collided te zien op Netflix. Wow, dat is al mega snel! Toch is er een kleine side note, After We Collided is op dit moment alleen nog maar bevestigd voor de Amerikaanse Netflix. Om deze teleurstelling íets te verzachten: Nederland volgt meestal snel met de Amerikaanse Netflix. De kans zit er dus dik in dat jij binnenkort een filmmarathon kan houden met After én After We Collided. Plan die movienight maar vast met je besties in!

After We Collided cast
Hunk Hero Fiennes Tiffin is in After We Collided natuurlijk weer te zien als bad boy Hardin Scott. Hij zei in een interview met Seventeen enthousiast te zijn over het feit dat After We Collided naar Netflix komt: "Ik ben echt blij dat de film naar Netflix komt, om eerlijk te zijn. Ik wil gewoon dat zoveel mogelijk mensen de film kunnen zien. En vooral de fans die zo gepassioneerd zijn, die kunnen ‘m nu zo vaak zien als ze willen. Ik ben een fan van de streamingsdiensten, die het voor fans mogelijk maakt om de film talloze keren te kijken. Ik ben gewoon blij dat mensen nu de film kunnen bekijken."  Daar zijn wij het helemaal mee eens! 

Het verhaal van After We Collided
In het eerste deel maken we kennis met Tessa. Zij is een perfecte student, maar wanneer ze de knappe Hardin ontmoet, staat haar wereld ondersteboven. De twee vallen als een blok voor elkaar. In After We Collided kunnen we ein-de-lijk zien hoe het afloopt met Hessa. De lovebirds krijgen het niet makkelijk: Tessa krijgt een stageplek aangeboden én er is een andere jongen in het spel... Juicy!

We moeten dus nog heel even wachten tot After We Collided op Netflix te zien is. In de tussentijd hebben wij deze romantische films voor je. 

Bron: cosmogirl.nl | Beeld: GettyImages.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved