Dit wil je niet missen: er komt een tweede deel van de film 'After'

News door Lincy

Heb jij de film After op Netflix al gezien? En was je ook zo'n fan van de oh zo mooie en knappe Hardin Scott? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want er komt een deel twee van de film. Benieuwd? We vertellen jou exact wat wij nu weten. Tipje van de sluier: de datum is bekend :-). Lees snel mee!

De film After op Netflix 

De film is een echte aanrader. After lijkt namelijk een beetje iets weg te hebben van Fifty Shades of Grey. In het eerste deel wordt hoofdrolspeelster Tessa Young onverwachts verliefd op Hardin Scott. Eigenlijk was Tessa de perfecte student, maar nadat ze Hardin ontmoet verloopt haar leventje toch anders. Hardin is mysterieus en rebels, net zoals zijn vriendengroep. De film had een open einde. Stiekem gingen we er daarom al een beetje vanuit dat er een tweede deel aankwam, toch?

After komt met tweede deel 'After We Collided'

Schrijfster van de After-boekenreeks, Anna Todd, maakte dit geweldige nieuws in mei 2019 al bekend op Instagram. Op de foto was het script van de film After We Collided te zien, vernoemd naar het tweede boek uit deze reeks. Gister plaatste Anna nog meer goed nieuws op haar Instagram. De datum is bevestigd en het duurt niet lang meer. 8 oktober is de film namelijk al in Nederland te bekijken! Can't wait. 

Wil jij deze week op de bank neerploffen voor een Netflix-film? Bekijk hier wat nieuw is op Netflix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Todd (@annatodd) op

 

Beeld: Bruno Press