After We Fell is op déze datum in de bioscoop te zien

Films & Series door Elsemieke

Onze alltime favoriete filmreeks is toch wel de lovestory van de After-boekenreeks van Anna Todd. Let's be honest, daarin zitten toch álle ingrediënten die je nodig hebt? Als jij net zoals wij nog lang niet uitgekeken bent op Tessa en Hardin’s lovestory, dan hebben we goed nieuws voor je. De release-datum is namelijk bekend gemaakt!

After We Fell releasedatum

De After-boekenreeks van Anna Todd werd verfilmd en is sinds 2019 op Netflix te zien. Wat was het genieten van After We Colledid, right? De films zitten vol met romantiek en steamy scènes. Rond Valentijnsdag konden we ein-de-lijk de trailer van After We Fell met jullie delen, maar vandaag is er nog meer goed nieuws. Op Instagram maakt Castille Landon, regisseur van de derde film, bekend wanneer de lovestory tussen Tessa en Hardin continues. After We Fell zal vanaf 2 september te zien zijn in de bios. Yay! Castille zelf is net zo hooked als wij. "Ik ben zo blij dat we een releasedatum hebben voor After We Fell en we er binnenkort van kunnen genieten. Het ziet er geweldig uit. Het was heel leuk om iedereen zijn reacties op de teaser te zien, met name op de hot tub-scène en de gym-scène..." Nummer vier is ook al in de maak! 

Wat kunnen we verwachten van After We Fell? 
Volgens de trailer van de nieuwe film, komt er veel drama aan. "Net wanneer Tessa de grootste beslissing van haar leven heeft gemaakt, verandert alles. Onthullingen over haar en Hardins familie doen hun twijfelen over alles en maakt hun toekomst samen erg onzeker. Niets is wat ze dacht dat het was. Niet haar vrienden. Niet haar familie. De enige persoon die ze kan vertrouwen, Hardin, is furious wanneer hij achter haar grote geheim komt. In plaats van er begripvol op te reageren, besluit hij wraak te nemen..."

De cast van After We Fell
We krijgen ook nieuwe gezichten te zien in de film. Chance Perdomo zal de rol van Landon gaan spelen, die eerst gespeeld werd door Shane Paul McGhie. Daarnaast gaat Carter Jenkins Robert spelen, een potentiële crush van Tessa. Stephen Moyer zal Christian Vance gaan spelen (eerder was dit Charlie Weber) en Mira Sorvina is de nieuwe Carol (Selma Blair). Als laatste gaat Arielle Kebbel de rol van Kimberly overnemen. Candice King is namelijk zwanger. We can't wait!