News

Ronnie Flex wordt voor de twee keer vader en showt trotse foto op Instagram

Ronnie Flex kennen we als rapper, maar ook heeft hij een indrukwekkende carrière als dj opgebouwd. Ronnie heeft al een dochtertje samen met zijn vriendin Demi, maar er komt nog een kindje bij!

Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer (yep, de dochter van Frank de Boer), worden weer ouders van een dochtertje. “#2”, schrijft hij met een emoji van een baby en een hartje. Op de foto is te zien dat Demi al een poosje zwanger is, want ze heeft al een prachtige babybuik.

Ook dochtertje Nori is ontzettend blij dat ze grote zus wordt. “Voor mijn zusje”, zegt ze terwijl ze een tekening laat zien. Gefeliciteerd!

Zo ziet het getalenteerde broertje van Ronnie Flex eruit

Van je jongere broertje tot je oma, iedereen kent Ronnie Flex. Hij heeft jarenlang gewerkt om bij de top te komen en daar is hij nu. Vaak komen artiesten uit een getalenteerd gezin en dat is bij Ronnie ook het geval. Ken jij zijn jongere broertje ADF Samski al? Zijn jongere broertje Samir a.k.a. ADF Samski is hard bezig met zijn muziekcarrière. ADF Samski en Ronnie Flex Samski en Ronnie zijn halfbroers. Ze hebben dezelfde moeder, maar een andere vader. De twee zijn opgegroeid in Rotterdam Noord en dat hoor je terug in (bijna) alle tracks van Samski! De rapper laat aan FunX weten dat hij veel advies vraagt aan zijn oudere broer. “Meestal als ik een nummer heb gemaakt, dan stuur ik het gelijk naar hem voor feedback. Zijn bevestiging vind ik voldoende, maar hij zegt soms wel dat ik harder moet rappen of energieker moet komen. Als artiest kijk ik naar hem op.” De twee muzikale broers hebben samen een nummer gemaakt: Tot We Vallen.

Beeld: GettyImages