News

De Bachelor 2021 villas zijn te boeken via Airbnb: hier slaap je in de villa van Tony Junior

De Bachelor 2021 is volop in gang, want sinds twee weken kunnen we het romantische avontuur van Tony Junior volgen. Dat avontuur vond plaats in Kroatië, in een schitterende villa! En wij vonden de gigantisch mooie Airbnb waar je ‘m kunt boeken. 

De Bachelor 2021 villas zijn te boeken via Airbnb in Kroatië

De Bachelor met Tony Junior is in volle gang. De knappe DJ is op zoek naar de vrouw van zijn dromen en die hoopt hij tijdens de datingshow te vinden. De deelnemers van De Bachelor 2021 zijn dus niet alleen lucky ladies dat ze met Tony Junior op date mogen, ze doen dat ook nog eens in stijl in een prachtige villa in Kroatië. Jaloers? Hoeft niet! De Bachelor 2021 villa’s in Kroatië zijn namelijk te huren via Airbnb! En nee, Tony krijg je er helaas niet bij, dus je moet zelf even een leukerd meenemen 😉 

Of neem je hele vriendengroep mee, want Villas Rosa dei venti, de mega villa van de Bachelor 2021 is een verborgen juweeltje voor de ideale vakantie voor jou en je besties. Het interieur is modern en vanaf het zwembad heb je een spectaculair uitzicht op de zee. De ruime villa heeft maar liefst acht (!) slaapkamers. Holy. 

Je boekt de Airbnb hier

De Bachelor 2021

De Bachelor 2021

De bachelor 2021

Tony’s villa op Airbnb

Heb je niet zoveel vrienden mee, dan is Villa Laurea, de villa van De Bachelor 2021 Tony de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Het huis heeft vier slaapkamers, een privézwembad, sauna, speelkamer. Om het zwembad is een groot terras, zodat jij kan genieten van een diner met een fancy uitzicht.

De Bachelor 2021

De Bachelor 2021

Je boekt de Airbnb hier

Hier is De Bachelor 2021 Tony Junior naar op zoek

Na zijn relatie met zangeres Maan dachten wij dat Tony’s voorkeur uitgaat naar brunettes. Bij RTL Boulevard vertelt hij dat dit niet waar is. “Ik vind het raar om te zeggen dat ik op zoek ben naar iemand met krullen, blond haar en blauwe ogen. Zo werkt het niet in mijn hoofd.” Tony vindt de klik met iemand het allerbelangrijkste. “Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.” 

Op social media lijkt het alsof de De Bachelor 2021 een wild leven heeft. Feesten, drank en veel vrouwen. Dit is het stereotype wat veel mensen hebben bij een dj. Volgens Tony klopt dit beeld niet helemaal. “Ze zien me als een dj, een wildebras of een vrouwenverslinder. Dat is niet altijd helemaal de werkelijkheid. Wat je op Instagram of social media ziet, is natuurlijk niet precies hoe ik ben.”

Ben jij benieuwd met welke exen de Bachelor 2021 Tony Junior allemaal heeft gedate voor hij meedeed aan dit grote avontuur? Je leest het hier

Bron: Airbnb, usp marketing

Must reads 👀