Lifestyle

Dit zijn de leukste roze items voor jouw interieur

De kleur roze is weer helemaal terug (van eigenlijk nooit weggeweest). Vooral knalroze en oudroze zijn tinten die we terug zien komen in interieuritems. Wij verzamelden de leukste roze items voor jouw interieur, inclusief een heel schattig bankje waar je kat lekker op kan loungen.

Roze is weer helemaal hot

Van deze toffe roze hotspots in Nederland tot roze gin tonic, bij Girlscene zijn we gek op de kleur roze. Nu zien we de kleur ook weer veel terug in het interieur. Niet alleen in grotere items zoals een roze bank of fijne loungestoel, maar ook in kleinere interieuritems. Denk bijvoorbeeld aan een lichtroze nachtkastje of lampen met een subtiele hint roze. Ook als je kleine aanpassingen wilt doen en je kamer een upgrade wilt geven zijn er genoeg roze items voor jouw interieur. 

Wat we ook terugzien in combinatie met roze is velvet. De velvet-trend is er al een tijdje, maar blijft een van dé interieurtrends van 2021. Veel roze items voor jouw interieur zijn dan ook roze én velvet. Twee trends in één dus! Met deze roze velvet kussens zit je dus al helemaal goed, maar je kunt ook voor een roze velvet bank gaan. (En: als je een kat hebt kun je ‘m zelfs een eigen roze bankje geven om in stijl op te loungen!)

Dit zijn de leukste roze items voor jouw interieur

Beeld: iStock