News

Het Girlscene forum is compleet vernieuwd (+WIN)

Als jij Girlscene al lang volgt, dan weet je waarschijnlijk dat wij al meer dan tien jaar een groot forum hebben waar je comments kunt achterlaten, topics kan openen over je favoriete onderwerpen of gewoon gezellig mee kan lezen. Vanaf vandaag is dit forum helemaal vernieuwd! Spoiler alert: we geven ook een heel tof verrassingspakket weg.

Ben jij een trouwe Girlscene fan, dan ben je dat waarschijnlijk ook van het forum. Hoewel wij mega trots zijn op ons platform voor ladies, werkte het technisch de laatste tijd niet altijd mee! Daarom hebben we het helemaal in een nieuw jasje gegoten en daar zijn we super trots op.

Wat is het Girlscene Forum? 
Denk je nu: klinkt goed, maar wat is dat forum eigenlijk? No worries, we praten je bij. Het Girlscene Forum is dé plek waar je dagelijks mee kan praten over alles wat je bezighoudt. Over elk onderwerp dat jij interessant vindt dus! Met meer dan 100.000 actieve leden is er altijd wel iemand om mee te praten.

Wat gaat er veranderen in het nieuwe Girlscene Forum?
We waren ervan op de hoogte dat er wat technische problemen waren met het oude forum en hebben hier regelmatig contact over gehad met de moderators. De afgelopen weken hebben we alle topics, reacties en accounts overgezet van meer dan 10 jaar geleden. Maar wat is er eigenlijk precies veranderd?

  • We hebben hele mooie nieuwe emoji’s waar we super trots op zijn! 
  • Het topic onthoudt waar je gebleven was met lezen: super handig!
  • De zoekfunctie werkt nu weer super snel en soepel
  • Je kan via het forum met andere leden communiceren via persoonlijke berichten, super gezellig!
  • We hebben nu de mogelijkheid toegevoegd om polls te starten

WINNEN
Ben jij nu helemaal enthousiast geworden en wil je lekker aan de slag met het vernieuwde Girlscene Forum? You go girl! Om dit te vieren, hebben we een leuke winactie voor jullie. Onder alle leden die een leuk nieuwe topic aanmaken, verloten wij een tof verrassingspakket. Nee, we verklappen nog niet wat erin zit, maar we beloven dat het leuk wordt! De forum gebruiker met het origineelste en leukste topic maken wij dus blij met een toffe verrassings prijs, dus klim snel in je pen en ga aan de slag! Over een maand trekken we de winnaar.

Klik hier om rechtstreeks naar het Girlscene Forum te gaan. 

Wil je alles nog even rustig nalezen, lees dan goed het Girlscene Forum FAQ door. We wensen je heel veel plezier op het nieuwe Girlscene Forum!