Films & Series

Het is nu al uitgelekt of het eerste koppel nog samen is na Temptation Island 2021

Dat Temptation Island Love or Leave 2021 eraan zit te komen, dat is duidelijk. Gisteren zijn zowel presentatrice Monica Geuze als de deelnemers namelijk teruggekeerd op Schiphol. En de speurneuzen van Team Tempa hebben hieruit al een heleboel juice opgemaakt!

Temptation Island 2021: deel uitslag is al bekend

Gisteren landde de hele crew van Temptation Island 2021 inclusief host Monica Geuze op Schiphol. Maar dat niet alleen, ook de deelnemers zijn weer terug! De opnames zitten er dus op. Lekte eerder al het eerste koppel van Temptation Island 2021 uit via een video met de eerste beelden van Temptation Island 2021 Love or Leave, nu is er nog veel meer bekend.

Wouter en Julia zijn nog samen na Temptation Island 2021
De speurneuzen van Instagram-account Team Tempa hebben namelijk ontdekt via Insta Stories dat dat Wouter en Julia, één van de vier deelnemende koppels, samen geland zijn op Schiphol. Dat zou dus betekenen dat zij nog steeds samen zijn! Eerder lekte al uit dat zij meededen, doordat een NOS-verslaggever een filmpje maakte en dit op Twitter deelde. Er trok ineens een stoet limousines voorbij in zijn woonplaats in het Spaanse Sitges. Hierbij hoorde hij Nederlandse personen praten. Op de video die hij via Twitter deelde was duidelijk te horen dat ‘het uitstappen nog een keer gedraaid moet worden’. Verder zag je al drie stelletjes hand in hand aan komen lopen, waarvan Wouter en Julia er één waren. 

View post on Instagram
 

De eerste verleiders van Temptation Island 2021
Verder ontdekten Team Tempa ook dat Jamila en Joyce terug in Nederland zijn. De roddel fanatiekelingen hebben ontdekt dat zij singles/verleiders waren in Temptation Island 2021. Tot slot is bevestigd dat Nico, bekend uit Ex on the Beach: Double Dutch in 2018, met zijn vriendin meedoet aan Temptation Island 2021. Dat wordt heel spannend dus!

Wil je alle beelden van de Insta Stories zien die Team Tempa heeft opgespoord? Klik dan hier

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀