Food

Whipped lemonade is hét zomerse drankje wat je wil proberen en zo maak je het

Heb jij genoeg cocktails gezien en heb je zin in een lekker alcoholvrij zomerdrankje? Dan moet je de whipped lemonade proberen! Dit drankje is een frisse combinatie tussen citroen en melk. Bijna een zelfgemaakte citroen milkshake. Heel makkelijk te maken en super lekker!

Recept: whipped lemonade

Wil jij je vrienden verrassen tijdens een zomerse picknick? Probeer dan eens deze whipped lemonade te maken. Wij weten bijna 100% zeker dat hij in de smaak gaat vallen. Hij is super yummy en het ziet er ook nog eens instagrammable uit. Dat is toch alles wat je wil? Lees snel verder voor het makkelijke recept.

Dit heb je nodig:
– 230 ml limonade
– 120 ml gecondenseerde melk (gezoet)
– Citroensap (of 1 citroen)
– Citroenschijfjes
– IJsblokjes

Zo maak je het:
Get ready voor het makkelijkste recept ooit! Giet de limonade, de melk, het citroensap en de ijsblokjes in een blender. Mix dit goed door elkaar zodat het een grote gladde massa wordt. Is de substantie niet dik genoeg? Dan kan je nog wat extra ijsblokjes toevoegen. Pak vier glazen en giet de whipped lemonade er in. Garneer de glazen met een schijfje citroen en doe wat ijsblokjes in de glazen om het drankje extra fris te maken. Tada, je zelfgemaakte whipped lemonade is klaar! Nu kan je optimaal genieten in de zon met jouw zelfgemaakte drankje.

View post on Instagram
 

Wil jij meer zomerse drankjes maken? Lees dan ook:
– De lekkerste zomerdrankjes met lavendel: zo maak je ze
– Zo maak je Oreo ijskoffie: driemaal de lekkerste recepten
– Jouw favoriete alcoholvrije cocktail: de 7 lekkerste op een rijtje

Bron: beautify.nlBeeld: istock

Must reads 👀