Lifestyle

Uitgaan in Utrecht: dit zijn de leukste plekjes in de Domstad

Ga je een keer een weekendje naar Utrecht en wil je weten waar je leuk kan uitgaan in Utrecht? We hebben een aantal leuke uitgaansplekken van Utrecht onder elkaar gezet voor je. You’re welcome! Lees hieronder de uitgaan in Utrecht tips.

♥ Uitgaan in Utrecht – Nobelstraat

In deze straat zijn er verschillende cafés te vinden. Je hopt er zo van de een naar de ander. Café ’t Pandje, Jaloezie en de Kneus zijn in deze straat gevestigd. Een leuke avond is gegarandeerd in deze straat!

♥ Uitgaan in Utrecht – Chupitos

Aan de Loeff Berchmakerstraat zit Chupitos. Als je hier bent geweest heb je gegarandeerd een mooie avond gehad. Het is een shotjesbar met mega veel keuze. Ga jij voor een shotje appeltaart of kies je de gevaarlijke weg en gooi je een tequila achterover?

♥ Uitgaan in Utrecht – Poema

Doordeweeks is het ook erg leuk om hier heen te gaan. Op dinsdag orgaiseert ESN (studentenvereniging) de ESN Student Night en kost een biertje je maar €1,90. Op de donderdag is er geen entree en kosten diverse shotjes maar €2. In het weekend is het ook een en al gezelligheid en dans jij op de lekkerste en leukste nummers.

♥ Uitgaan in Utrecht – Janskerkhof

Op het Janskerkhof zijn verschillende kroegen waar jij een leuke avond kan hebben. Onder andere ’t Pakhuis, Café Hofman en de Woo kun je hier vinden. het is hier niet alleen in het weekend gezellig maar ook doordeweeks. Zo wordt er bij de Woo (Woolloomooloo) ‘Kittige Katjes’ georganiseerd. Het is zeker de moeite om eens langs te gaan!

Hopelijk heb je hier iets aan gehad. Hou dit lijstje bij de hand en veel plezier in Utrecht!

Lees ook:
★ Hotspot: in dit roze hotel in hartje Utrecht wíl jij overnachten
★ Memories: deze 9 fases doorliepen we tijdens een uitgaansavond

 
Bron: Utrechtstudentenstad.nlBeeld: Unsplash