Films & Series

Netflix films: Forrest Gump

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Forrest Gump.

Netflix films: Forrest Gump

Deze film staat vaak op het favorietenlijstje van mensen. De film is al wat ouder, maar dit blijft echt een klassieker. Met Tom Hanks in de hoofdrol is deze film echt een dikke aanrader. Je kan humor, romantiek en spanning verwachten in deze film. Lees hieronder waar Forrest Gump over gaat.

View post on Instagram
 

Story

Ken je deze uitspraak? “Life is like a box of chocolates…you never know what you’re gonna get.” Die komt dus uit deze film. Forrest Gump is niet een erg slimme jongen. Maar deze film laat juist zien dat zelfs als je een laag IQ hebt, je het ook gewoon kan maken. Zo gaat Forrest naar Vietnam om in het leger te vechten, hij ontmoet Elvis en JFK en beleeft nog veel meer. Hij ging toen hij wat kleiner was veel om met Jenny (die wordt gespeeld door Robin Wright). Tussen de gebeurtenissen door in de film komt hij zijn grote liefde Jenny weer tegen. Hoe gaat het Forrest af in Amerika? En zal hij een relatie krijgen met Jenny? Bekijk hieronder de trailer.

Jaar: 1994
Leeftijd om te kijken: 12 jaar
Duur: 2 uur en 23 minuten
Categorie: romantische comedy

Lees ook:
★ Netflix films: Verliefd Op Ibiza
★ Netflix Films: Lion

 
Bron: NetflixNL, MoviemeterBeeld: Brunopress