News

Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe reality programma Like Me, I’m Famous!

Er komt weer een nieuwe realityserie op Videoland. In de nieuwe realityshow Like Me, I’m Famous! gaan tien bekende influencers de strijd met elkaar aan in de Franse Ardennen. De prijs? Een pilot voor een eigen programma bij Videoland. De deelnemers zijn ook bekendgemaakt en er zitten een heleboel leukies bij. Lees maar mee.

Like Me, I’m Famous op Videoland

Waar gaat het nieuwe programma over? De strijd tussen de influencers in Like Me, I’m Famous fraait niet om de mooiste foto’s of de mooiste reclame maken, nee… De deelnemers zullen hun ware ‘ik’ moeten laten zien om te kunnen winnen. Huh? Het gaat erom wie zichzelf kan blijven om anderen te overtuigen van zijn of haar likeability. Door complotjes en manipulatie is het programma mega spannend. Er staat ook nog eens een hele gave prijs te wachten voor de winnaar: een eigen pilot bij Videoland. En dan nu de twist: ze kunnen ook dislikes ontvangen. Degene die bij de Like Me-ceremonie de minste likes en de meeste dislikes heeft, moet het programma verlaten.

Wanneer komt Like Me, I’m Famous op Videoland?

Het duurt gelukkig niet meer lang voordat je Like Me, I’m Famous! kan bingen. Het programma wordt vanaf 14 juli iedere woensdag uitgezonden op Videoland. Vóór het zover is, kun je alvast kennismaken met de deelnemers.

Dit zijn de deelnemers van Like Me, I’m Famous!

De influencers worden op de proef gesteld. Ze kunnen in een levensecht eliminatiespel juist géén likes ontvangen of zelfs dislikes van hun collega influencers te verwerken krijgen. Elke aflevering starten ze met een aantal likes op zak, maar kunnen tijdens de challenges ook dislikes krijgen om uit te delen. Wie tijdens de Like Me ceremonie de minste likes en de meeste dislikes ontvangt, moet het kasteel verlaten en maakt geen kans meer op de hoofdprijs.

De challenges in de serie

Het is maar de vraag hoe de influencers omgaan met de druk van de niet alleen fysieke maar ook mentaal uitdagende challenges. De likes en dislikes vliegen in het rond met de kans om zelf geëlimineerd te worden. Ben jij benieuwd wie er allemaal meedoen aan deze nieuwe show op Videoland? We zetten ze op een rijtje.

Donny Roelvink (Temptation Island VIPS, Expeditie Robinson)

View post on Instagram
 

Femke Meines (Just Like Me, lvy’s Wereld, So Ibiza)

 

View post on Instagram
 

Harm de Vries (Minecraft-Youtuber)
Joan Pronk (winnares Love Island)
Joey Anchando (Youtuber uit Amerika)
Niek Marijnissen (De Bachelorette)
Roxanne Kwant (Rumag en influencer)
Jay Francis (Temptation Island-verleider)
VonnekeBonneke (Influencer)
Jiami Jongejan (Fashionblogger en influencer)

Vanaf wanneer staat Like Me I’m Famous op Videoland?

Het duurt niet lang meer voor je deze serie kunt bingen, want vanaf woensdag 14 juli is de strijd om de winst in ‘Like Me, I’m Famous!’ te zien op Videoland. We can’t wait!

Lees ook:
★ VIDEO: de eerste beelden van Temptation Island 2021 zijn gelekt
★ Sexy Beasts is de raarste datingshow der datingshows

 
Bron: RTLBeeld: RTL

Must reads 👀