News

Zet de wijn maar koud: het nieuwe seizoen van Chateau Meiland komt eraan

Pak de wijnglazen en de wijnflessen er maar bij, want Chateau Meiland keert terug! De familie is weer te zien vanaf ons beeldscherm en wat hebben we er zin in. We hebben maar één reactie: meid, wat goéééééd!

Chateau Meiland seizoen 6

Dit nieuws maakt toch weer heel je dag goed? Als je chagrijnig was opgestaan: je dag is weer goedgemaakt. Je moet alleen nog wel even geduld hebben om van de chaotische, maar gezellige familie Meiland te kunnen genieten op televisie. Het nieuwe seizoen van Chateau meiland is te zien vanaf 30 augustus.

Goed nieuws voor Chateau Meiland

Maar ondanks dat het nog even duurt, is er nog meer nieuws. Je kunt tegen die tijd namelijk genieten van niet één aflevering per week, maar zelfs twee afleveringen per week! De familie komt elke maandag en donderdag om 20.30 op de buis op SBS6.

Seizoen 6 van Chateau Meiland

We kunnen al wel een beetje voorspellen wat er gaat komen in het nieuwe seizoen. De familie is een tijd terug verhuisd naar Noordwijk (lees hier het artikel). De kans is vrij groot dat de verhuizing dus te zien is. Maxime woont samen met haar vriend Leroy en de twee lovebirds zijn in verwachting van een dochtertje. We zullen dus precies gaan zien hoe het de familie bevalt in Noordwijk en hoe Maxime en Leroy omgaat met de zwangerschap. Zin in!

Verhuizing Erica en Martien

Ook Erica en Martien zijn helemaal happy in hun eigen plekje in het mooie Noordwijk. Zij hebben een miljoenenvilla bemachtigd, omdat ze niet meer in de boerderij in Hengelo konden blijven. Met wie ga jij 30 augustus kijken?

View post on Instagram
 

Lees ook:
 Meiiiiiid, wat goééééd! Er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan
 Lekker cashen: dit is het bizarre salaris van Maxime Meiland

 
Bron: GraziaBeeld: Brunopress

Must reads 👀