Lifestyle

Waarom we stiekem nu al dromen van een bruiloft

Wij denken dat ieder meisje wel al eens heeft gedroomd over haar droombruiloft. Een mooie witte jurk, een perfect feest met allerlei lekkere drankjes, je bent het allemaal al in je hoofd aan het plannen. Maar waarom dromen we nu al stiekem van onze bruiloft?

Jurk

Het is toch meeega gaaf om er voor een dag uit te zien als een prinses met een witte jurk? Je bent op deze dag op je mooist en wil iedereen laten zien dat je straalt op deze bijzondere dag. Stiekem kijk je wel eens naar trouwjurken op het internet. Pssst: wist je dat je een dagje trouwjurken passen kan boeken met je vriendinnen? Hoe gaaf is dat?

Feest

Hoe gaaf is het om een feest op je bruiloft te hebben met een dj, lichtshow en de mensen waarvan je houdt? Het is toch amazin‘ om alles in het thema te plannen van je bruiloft? Als jij door een winkel loopt zie je alleen maar themarijke goodies voor je bruiloft later.

Plannen

Als laatste reden is het gewoon leuk om na te denken over je droombruiloft. Misschien heb je zelfs geen lover op het moment, maar vind je het wel leuk om na te denken over welke kleuren jij je bruiloft gaat geven, welke mensen je gaat uitnodigingen, waar de bruiloft gehouden zou worden and more.

Wat vind jij van trouwen?

Lees ook:
★ Big spender: zoveel kost een gemiddelde bruiloft
 FOTO’S: Ariana Grande geeft een inkijkje in haar bruiloft

 
Beeld: Pexels, Unsplash