News

Zo zit het echt: had Tony Junior al een vriendin voor deelname aan The Bachelor?

Gisteren brachten we het nieuws uit dat Tony Junior wellicht al een vriendin had voordat de opnames van The Bachelor goed en wel waren begonnen. De woordvoerder van Videoland geeft nu reactie op de geruchten rondom de vermeende vriendin van Tony.

Geruchten ‘vriendin’ Tony Junior in The Bachelor

De roddelpers heeft het maar druk deze week. Eerder deze week verschenen er screenshots waaruit zou moeten blijken dat Job van Love Island al en vriendin in Nederland zou hebben en nu zou Tony Junior ook al een vriendin hebben voordat het programma The Bachelor nog zou moeten beginnen. Gisteren doken er screenshots op van Juice Channel dat Tony Junior verliefd zou zijn op Irene Hin.

Maar volgens de woordvoerder van Videoland is hier niets van waar, zo laat de woordvoerder weten aan NU.nl. Ja, de screenshots kloppen wel, maar voor de internet FBI: het zijn reacties die hij in 2020 onder haar foto plaatste. Oh! De dj heeft het dus duidelijk wel gezellig gehad met deze knappe vrouw, maar dat was dus al vér voordat Tony naar Kroatië vloog om mee te doen aan The Bachelor.

Tony Junior als The Bachelor

Tony is dus dit jaar de Bachelor en hoopt dat hij één van de deelnemende vrouwen mee naar huis kan nemen als zijn droomvrouw. Tony zei eerder in een interview dat hij iemand zoekt waarmee hij kinderen kan krijgen later oud en gelukkig kan worden. Na zijn relatie met zangeres Maan dachten wij dat Tony’s voorkeur uitgaat naar brunettes. Bij Boulevard vertelt hij dat dit niet waar is. “Ik vind het raar om te zeggen dat ik op zoek ben naar iemand met krullen, blond haar en blauwe ogen. Zo werkt het niet in mijn hoofd.” Tony vindt de klik met iemand het allerbelangrijkste. “Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.” The Bachelor is nu te zien op Videoland.

Lees ook:
★ Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van de Bachelor met Tony Junior op Videoland
★ Tony Junior dropt nog meer beelden van De Bachelor

 
Bron: Grazia. NU.nlBeeld: Brunopress

Must reads 👀