News

EK in stijl kijken? Dit zijn de leukste plekjes van Amsterdam

Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je op een leuke plek het EK aankomend weekend bewonderen? We hebben een aantal leuke plekken onder elkaar gezet voor je. Onder het genot van een lekker hapje en drankje kun je genieten van voetballende mannen. Klinkt dit niet goed? Pak je oranje toeters en jurkjes maar uit de kast want bij deze plekken in Amsterdam beleef jij het EK gevoel.

Strandzuid wordt Strand Oranje

Op zondag 27 Juni kijk jij bij Strand Oranje na 1,5 jaar mondkapjes en afstand om 17.00u met alle andere supporters naar de voetbalwedstrijd op meerdere grote TV schermen. Lekker! #testenvoortoegang maakt het mogelijk dat we eindelijk weer gezamenlijk kunnen juichen en brullen zonder dat de anderhalve meter nodig is. Voor maar €6,20 scoor jij je ticket, inclusief toegangstest! Toegang krijg je alleen als je een negatieve corona test in de corona Check App kunt laten zien.

Pizza’s en voetbal in De Pijp

We kunnen niet wachten om weer op ons puntje van onze stoel te zitten, kijkend naar het Nederlands Elftal dat hopelijk ook weer deze wedstrijd tegen Tsjechië gaat winnen. Met een goede pizza erbij kan je avond niet meer stuk. Terwijl jij vol spanning zit te kijken naar de wedstrijd op een groot scherm serveert No Rules je de lekkerste bites en meest bijzondere pizza’s. Bestel er een fijne cocktail naast en jij bent klaar om negentig minuten lang te genieten van een meeslepende wedstrijd.

 

Arie op de Hoek | De Pijp

Bij Arie is gezelligheid ook zeker een garantie. Wil jij het EK zien in een écht Amsterdams café? Arie is het nieuwe café op de hoek in de Amsterdamse Pijp. Je proeft de sfeer wanneer je geniet van je biertje, kijkend naar een groot scherm waar het Nederlands elftal op speelt. Reserveren kan niet, gasten komen gezellig langs en schuiven aan. 

Biertuin | Oost & West

De Biertuin zit in Oost én in West Amsterdam. Ben je gek op speciaal biertjes? Dan is deze plek écht iets voor jou. Maak kennis met de 20 (speciaal) bieren van de tap en de 90 (!) keuze uit bieren op fles. De Biertuin adviseert om op tijd te komen, want reserveren kan helaas niet. Des te meer reden om ’s middags al lekker op het terras bij de Biertuin te gaan zitten, right?

Vessel Amsterdam

We sluiten dit lijstje af met de Vessel. Bij summer hangout Vessel kun je het EK vanuit je luie stoel of zitzak (!) beschouwen. Wil je iets bestellen? Een lekker hapje of een lekker drankje? Klik het lampje naast je zitzak aan en bestel de heerlijkste snacks of cocktails. Dit is toch té leuk? 

Met wie ga jij het EK kijken zondag?

Lees ook:
★ Voetbalvrouw worden? Deze knappe spelers van het EK zijn nog single
 Deze knappe mannen spelen mee in het Nederlands elftal tijdens EK 2021

 
Bron: Typhoon HospitalityBeeld: Typhoon Hospitality, Brunopress