Lifestyle

New music friday: Zomerhits van onder andere Mabel en Donnie om jou voor te bereiden op de hete dagen

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat betekent tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week heel veel zomernummers om je voor te bereiden op de hete dagen.

New Music Friday

Erop Eraf – Dopebwoy en Jonna Fraser

Waarschijnlijk mogen de clubs weer open vananf 26 juni! Dan moet je dit lijstje wel beginnen met een lekkere club tune. Als Dopebwoy en Jonna Fraser samen de studio in gaan is het gegarandeerd vuur. Ook dit nummer is weer heerlijk. Beluister hem hieronder!

Let Them Know – Mabel

Ben jij toe aan een flinke dosis girl power? Dan moet jij dit nieuwe nummer van Mabel keihard door je speakers knallen! Let Them Know is het perfecte nummer om jou een confidence boost te geven als het even tegen zit. Beluister het nummer hieronder!

Ibiza – Billy Dans en Donnie

Als het nummer Ibiza heet dan moet het wel een lekker zomernummer zijn en dat klopt helemaal! Het maakt niet uit waar je bent. Als je dit nummer hoort dan lig jij met je gedachten op het strand. Beluister de zomerhit hieronder!

Tropical – Ir Sais

Het begint er op te lijken dat deze week de new music friday een zomerlijstje wordt! Als jij je ogen dicht hebt terwijl je dit nummer luistert lig je op een tropisch eiland. Curacao, St. Maarten of misschien budgetproof op Vlieland met een biertje. Alles is prima als dit zwoele nummer op de achtergrond te horen is. Luister hem hieronder!