News

VIDEO: Netflix dropt trailer van seizoen 2 van Too Hot To Handle op Netflix

Redactie

Too Hot To Handle komt terug! Vanaf 23 juni kan je weer genieten van alle liefde en drama in de villa. Seizoen 1 is een van de best bekeken Netflix series ooit! Dus een tweede seizoen kwam er gegarandeerd aan. Nu heeft het streamingplatform de eerste beelden naar buiten gebracht en ze zijn steamy!

Too Hot To Handle seizoen 2: de trailer

Too Hot To Handle was een van onze guilty pleassures tijden de quarantaine tijd. Als je dan thuis op de bank moet zitten kan je maar beter een goede serie hebben! Wij waren niet de enige die dit vonden. Volgens het streamingplatform is Too Hot To Handle een van de beste bekeken Netflix series ooit. Een tweede seizoen was onvermijdelijk. Gelukkig zag Netflix dit ook en is het tweede seizoen onderweg.

Seizoen 1

Het nieuwe seizoen komt er al super snel aan, 23 juni al! Seizoen 2 is opgenomen op de Turks en Caicoseilanden. Heb jij het eerste seizoen niet gezien? Dan leggen wij kort uit wat het doel is. In de datingshow worden sexy singles in een villa gezet. Hier krijgen ze de kans om de liefde van hun leven te vinden, maar er is één voorwaarde. De deelnemers mogen elkaar niet aanraken… Niet zoenen, niet voelen en geen seks dus. Als ze dat volhouden krijgen ze aan het einde van het programma een dik geldbedrag. Lukt dat niet? Dan gaat er bij elke handeling een bedrag uit de pot. Zouden de singles zich in kunnen houden?

De trailer

Dan nu het moment waar iedereen op heeft gewacht…de trailer! Op de beelden zijn al een aantal hete momenten te zien. De kandidaten nemen in ieder geval niet het volledige geldbedrag mee naar huis. Bekijk de trailer hieronder!

Beeld: Netflix

Must reads 👀