News

Oelala! Love Island-Morris is aan het daten met deze oud-Islander

Helaas vond Morris geen liefde op Love Island. Hij moest het programma verlaten. Toch lijkt het er op dat hij een oogje heeft op een islander. Het is alleen geen islander van dit seizoen… Morris is aan het daten met Raphaëlla!

Love Island-Morris en Raphaëlla zijn aan het daten

De Nederlandse realitywereld is klein. We zien vaker dat er koppels ontstaan tussen realitysterren van verschillende seizoenen. Zelfs Temptation Island en Love Island deelnemers lijken elkaar te vinden! Ook Morris heeft een oogje op een oud-islander, namelijk op Raphaëlla Deuringer. Je kent haar nog van Love Island 2020.

Love Island-Raphie

Raphaëlla Deuringer a.k.a. Raphie ken je nog van vorig seizoen Love Island. In de villa ging ze super lang met Mattheüs, maar uiteindelijk werkte dit niet. Hij kwam namelijk terug uit Casa Amor met Jaimy. Daarom is Raphie toen maar alleen naar Nederland vertrokken.

“Vorig jaar had Morris er wel in mogen zitten”

Raphie liet al eerder doorschemeren dat ze Morris wel zag zitten. “Een Morrisje had er vorig jaar ook wel bij mogen zitten”, zei de oud-islander. Hmm, het lijkt er op dat ze nu haar zin heeft. De twee zijn namelijk samen uiteten geweest. Dit is te zien op de Instagram Stories van beide. Zou het koppel een perfecte match zijn? Wij zouden het natuurlijk super leuk vinden! Ben jij even vergeten hoe ze er uit ziet? Check dan de foto hieronder!

View post on Instagram
 

Wil jij op de hoogt blijven van al het Love Island nieuws? Lees dan ook:
– Wow: ook Love Island-Donny heeft al een vriendin (en je kent haar van Temptation Island)
– Cute! Het allereerste Love Island-koppel is gevormd
– Is er sprake van liefde buiten de villa van dit Love Island-koppel?

 
Beeld: RTL