Lifestyle

8 x awkward verhalen van mensen die hun schoonouders voor het eerst ontmoeten


Het is altijd eng om voor het eerst iemands ouders te ontmoeten. Al helemaal als het je schoonouders zijn! Gelukkig valt het vaak mee en blijken ze super aardig te zijn. Maar soms gaat het helemaal mis en is jullie eerste ontmoeting een beetje ongemakklijk. Dit zijn de 8 meest opvallende ‘meeting the parents‘ verhalen.

1. Moeder als +1

“Op onze eerste date nam hij zijn moeder mee.”

via GIPHY


2. Een uur van tevoren

“Ik was een tijdje met een jongen aan het daten en zijn ouders wilden mij super graag zien. Ik wist nog niet hoe serieus ik met hem was en daarom wilde ik zijn ouders niet zien. Na een paar weken dacht ik ‘fuck it‘ dus toen hadden we afgesproken dat ik volgende week op de koffie zou komen. In die week zoende ik met een meid die ik super leuk vond en toen vertelde ze mij dat zij al een tijdje een crush op mij had. Ik was helemaal in de war, maar ik voelde gelijk dat ik haar veel leuker vond. Na een paar dagen twijfelen besloot ik eerlijk te zijn tegen die jongen. Maar ik was helemaal vergeten dat ik zijn ouders zou ontmoeten. Een uur voordat ik ze zou zien heb ik afgezegd en heb ik het uitgemaakt met die jongen. Fun fact: zijn moeder had al taart voor mij gebakken…Ik heb mij nog nooit zo schuldig gevoeld!”

via GIPHY


3. Nooit ontmoet

“Ik zou de ouders ontmoeten van mijn vriendin, maar dit ging compleet mis. Haar ouders woonden op de derde verdieping van een appartementencomplex. Ze stonden al buiten toen we aan kwamen lopen dus wij riepen en zwaaide naar hun voordat we naar binnen gingen. Haar vader wilde zich omdraaien, maar struikelde ergens overheen. Hierdoor viel hij achterwaarts van het balkon af. Hij viel met zijn hoofd op scherpe stenen en hij was op slag dood. Dit gebeurde allemaal voor mijn neus…”

via GIPHY


4. Naakte ontmoeting

“Ik was uitgenodigd voor een diner bij mijn toenmalige vriend. Hij wilde mij rondleiden door het huis, maar zijn moeder riep mij halverwege. Dus hij ging naar beneden en ik stond op de overloop. Blijkbaar was zijn vader aan het douchen en hij verwachtte niet dat wij er al waren. Zijn vader kwam naakt de douche uitlopen en we keken elkaar in de ogen.”

via GIPHY


5. Strenge moeder

“Op de middelbare school had ik een vriend en zijn moeder was streng gelovig. Mijn vriend mocht absoluut geen relatie en seks kon al helemaal niet. Op een dag was hij alleen thuis. Ik kwam langs en we waren aan het zoenen op zijn bed. Mijn shirt en bh waren uit en ook zijn shirt lag al ergens in de kamer. Ineens hoorde hij de voordeur open gaan. Zijn moeder kwam eerder terug van werk. Ik had geen tijd om mijn shirt aan te trekken en dook snel in een kast. Zijn moeder liep naar boven en zei dat ze ging slapen. Mijn vriend zei dat de kust veilig was en het moment dat ik zonder shirt en bh de kast uit liep kwam zijn moeder binnen. Daar stond ik dan, halfnaakt…”

via GIPHY


6. Niet geaccepteerd

“Op de middelbare school was ik met een Koreaanse jongen aan het daten. Toen ik met hem mee naar huis ging bleek zijn vader ook thuis te zijn. Ik wilde mij netjes voorstellen, maar zijn vader keek mij boos aan. Hij wees naar mij en begon in het Koreaans te schreeuwen naar mijn ‘vriendje’. Achteraf bleek dat zijn vader het niet goed vond dat zijn zoon met een blank meisje ging in plaats van een Koreaanse.”

via GIPHY


7. Oma of moeder?

“Mijn vriendin woonde bij haar ouders en haar oma woonde daar ook. Toen ik voor het eerst bij haar thuis was kwam ik haar moeder tegen in de gang. Ik dacht dat het haar oma was en zei: ‘Oh, u moet vast de oma zijn’.”

via GIPHY


8. MILF

“Ik was voor het eerst thuis bij de moeder van mijn nieuwe vriendin. Haar vader was overleden dus we zaten met z’n drieën aan tafel. Toen mijn vriendin naar de wc ging legde haar moeder haar hand op mijn dijbeen en zij: ‘wil je de bovenverdieping zien?’ Ik wees het vriendelijk af en ben gelijk naar huis gegaan. Een week later kwam mijn vriendin huilend naar mij toe omdat haar moeder seks heeft gehad met een van haar beste vrienden… Ik heb dit verhaal nooit aan haar verteld.”

via GIPHY

Lees ook:
– Bizar: dit zijn de ergste verhalen over gestoorde exen #2
– De meest creepy en vreemde confessions op Reddit

Bron: RedditBeeld: istock