News

Niels en Rosanna van Temptation Island met heftige ruzie uit elkaar: “hij heeft mij geslagen”

Niels en Rosanna zijn een begrip geworden in de realitywereld. Ze deden twee keer mee aan Temptation Island en ook op OnlyFans zijn ze actief. Het leek alsof het super goed ging tussen de twee, maar schijn bedriegt. Ze zijn uit elkaar gegaan en de reden is super heftig!

Temptation Island-Niels en Rosanna zijn uit elkaar

Niels en Rosanna zijn uit elkaar. Het koppel heeft twee keer Temptation Island overleefd. Ben jij ze even vergeten? Dan ken je de legendarische woorden van verleider Alex vast nog wel: ‘ik ga vieze dingen doen met je meisje‘. Dat is precies wat hij heeft gedaan. Toch kon Niels zijn vriendin vergeven, maar nu lijkt het er op dat het echt klaar is. Dit laat Rosanna weten in een verontrustend Instagram-bericht.

“Hij heeft mij geslagen”

Rosanna plaatste een foto van zichzelf op Instagram. Dat is niet zo heel gek, maar de caption was heel heftig. ‘Niels en ik zijn helaas uit elkaar. Hij heeft mij geslagen, er is politie hier en het is te ver gegaan. Xxx’, schreef ze er onder. Ook plaatste de celeb een zwarte foto op haar Instagram Stories, hieronder schreef ze ‘offline’.

Instagram

Het Instagram-bericht is inmiddels verwijderd. Volgens de roddelwebsite LoveReality heeft Rosanna ook alle foto’s met Niels van haar feed heeft verwijderd, maar dit weten we nog niet zeker. Bij Niels is helemaal niets te vinden. Hij plaatste zelfs nog een lieve quote op zijn Stories en noemde Rosanna hierin. Hmm… Dit klinkt heel vreemd.

Rosanna’s reactie

Natuurlijk was roddelkoning Fawry Not Sawry er als de kippen bij. Hij vroeg aan Rosanna hoe het met haar gaat. Ze vertelt dat zij en Niels ruzie hadden omdat er te veel alcohol in het spel was. “We waren op het strand en daarna een feestje bij iemand thuis. Dat is uit de hand gelopen. Teveel drank…” Wel bevestigt ze dat haar relatie met Niels echt klaar is. Fawry vraagt ook aan haar of Niels gewelddadig is geweest. Rosanna geeft aan dat ze niet meer precies weet wat er allemaal is gebeurd.

Beelden

Als je denkt dat het niet erger kan dan heb je het mis. Er zijn nu beelden opgedoken van de ruzie. Op de beelden zie je dat Niels en Rosanna elkaar duwen, maar je hoort vooral heel veel scheldwoorden. Wat er precies aan de hand is? Dat is nog helemaal onbekend…

View post on Instagram
 

Bron: lovereality.nl, cosmopolitan.com

Must reads 👀