News

OMG: Betekent dit dat Niels en Rosanna weer meedoen aan Temptation Island?

We weten allemaal dat Niels en Rosanna twee jaar geleden meededen aan Temptation Island en dat mislukte. Maar toch wilden de twee lovebirds een tweede poging wagen tijdens Temptation Island VIPS, maar ook dat was geen succes. Ondanks alle drama zijn ze weer samen én verloofd. En dus weer tijd voor een nieuwe relatietest… 

Na de eerste mislukte relatietest tijdens Temptation Island bleven Niels en Rosanna toch nog samen en vonden ze het blijkbaar een goed idee om nog een keer mee te doen aan Temptation Island VIPS. En weer gingen ze allebei de mist in. Je zou dus denken dat ze hun lesje wel hebben geleerd, maar het lijkt er op dat ze nog een keer mee gaan doen aan het programma. Rosanna deelde namelijk op haar Instagram Stories drie dobbelstenen en daarbij de tekst ‘Drie keer scheepsrecht?’. Zou dit de aanwijzing zijn dat ze volgend seizoen weer meedoen aan het programma? 

Donny Roelvink in Temptation Island
Tijdens de fandag van Expeditie Robinson werd aan Donny gevraagd of hij nog weer een keer mee zou doen aan Temptation Island, maar hij zit liever voor een tweede keer op een onbewoond eiland, zonder eten. Donny en Amijé gaan we dus niet meer zien in Temptation Island, maar wie weet dat we volgend seizoen weer kunnen genieten van Niels en Rosanna en hun drama love life. 

Bron: RTL Boulevard en Beautify | Beeld: RTL en Instagram Stories Rosanna

Must reads 👀