Lifestyle

Ben jij een echte terrastijger? Dan herken jij deze situaties sowieso

Herkenbaar-terrastijger

Er is niet lekkerder dan een drankje drinken op het terras. Vooral als het zomer begint te worden. Flaneren aan je tafel in de zon met een lekker wijntje. Gelukkiger kan jij niet worden! Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij vast een diehard terrasganger a.k.a. een terrastijger. Speciaal voor jou hebben wij een paar super herkenbare situaties.

1. Jij kijkt niet naar de prijzen

Jij bestelt gewoon alles wat je lekker vindt. Het maakt jou niet uit wat het kost! Je wilt gewoon optimaal genieten, maar helaas hangt daar wel een prijskaartje aan.

2. Jij schrikt niet meer van hoge rekeningen

Dit is een gevolg van punt 1. Doordat jij niet op de prijzen let heb je elke keer weer een rekening waar je u tegen zegt. Gelukkig ben je het zo onderhand wel gewend en schrik je er zelf niet meer van.

3. Jij bent kritisch

Jij gaat niet zomaar op het eerste terras zitten wat je ziet. Het moet er leuk uitzien, de bediening moet goed zijn en de ligging moet mooi zijn. Oftewel, jij bent kritisch.

4. Jij doet niet aan glazen, maar aan flessen

Een glas wijn is bij jou zo op. Doe maar een flesje!

5. Jij bent heel sociaal

Op het terras zitten betekent mensen om je heen hebben en dat vind jij heerlijk! Waarschijnlijk ben je extravert en houd je van veel gezelligheid. Waar kan je dat nu beter vinden dan op het terras?!

6. Jij houdt wel van een drankje

Hier hebben we het niet over een cola. Een lekker wijntje, een biertje of een goede cocktail. Die glijden er allemaal iets te makkelijk in bij jou.

7. Terras hoppen of uren blijven zitten

Een snel terrasje pakken, daar doe jij niet aan. Je zit uren lang op hetzelfde terras op dat perfecte plekje. Of je vindt het juist lekker om te gaan terras hoppen. Een half uurtje hier en dan weer een uurtje daar. Jij vermaakt je wel!

8. Jij kan echt genieten van een terras

Sommige mensen vinden het gezellig om een terrasje te pakken. Andere zien het als een manier om snel een hapje te eten. Jij ziet het als even genieten.