Films & Series

Hier kan je de reünie van Ex On The Beach Double Dutch terugkijken

Heb jij ook zo genoten van Ex On The Beach seizoen 7? In de laatste aflevering werd duidelijk dat Shani en Davey nog bij elkaar zijn. Ook Shirley en Robin zijn volop aan het daten. Jorney en Danny waren helaas geen match. Hoe het met de rest gaat? Dat zag je in de reünie aflevering. Deze juicy aflevering kan je nu al teugkijken!

Ex On The Beach Double Dutch de reünie terugkijken

Ex On The Beach Double Dutch seizoen 7 is helaas afgelopen. De deelnemers hebben genoeg drama veroorzaakt voor de rest van dit jaar! Hoe is het afgelopen met al deze ruzies, gevechten en liefdesverhoudingen? Dit kan je terug zien in de reünie aflevering. Deze was zondagavond op tv gelijk na de laatste aflevering Ex On The Beach Double Dutch. Gelukkig kan je de reünie ook terugkijken!

De Ex On The Beach Double Dutch reünie

Natuurlijk kan de reünie niet zonder drama verlopen. De liefdeskoppels werden bevestigd, Lesley vertelt dat Shani Imke heeft gepest en Sem verklapt dat ze het erg gezellig heeft met iemand. Ook vertellen Jorney en Odim dat ze officieel samen zijn. Dit wisten we natuurlijk al door de vele hints die ze gaven! Wil jij de hele aflevering zien? MTV heeft het eerste deel op YouTube gezet. Bekijk hem hieronder! Het is nog onbekend wanneer het tweede deel online komt, maar deze zal ook vast en zeker vol juice zitten.

Wist jij dat de productie nu al bezig is met de casting voor het volgende seizoen! Denk jij dat je de perfecte deelnemer zou zijn voor Ex On The Beach Double Dutch? Geef je dan hier op!

Beeld: MTV