News

Oh my: Lidl verkoop nu Piña Colada vla en het is perfect voor een zomerse dag

Hmmm. Hoe lekker is een ijskoude Piña Colada op ene warme zomerse dag. Als je een fan bent van deze lekkere cocktail, dan hebben we goed nieuws voor je: er bestaat nu een Piña Colada vlasoort. En nee, je hoeft er niet voor naar België of Duitsland, want de Lidl in Nederland verkoopt de vla gewoon!

*Trekt een sprintje naar de winkel.*

Piña Colada-vla van de Lidl

Ken je onze rubriek vies-lekker al? Dan is dat ook een leuke om een keer te lezen. Dit is een product wat net zo is. Het is eigenlijk een mega vreemde combinatie en je verwacht dat het echt vies is, maar dat is het juist niet. Nee, je wil juist meerdere pakken in de winkel ervan inslaan. Vla is sowieso een product wat je met allerlei smaken kan mixen. Van dubbelvla tot vla met pannenkoeken smaak, het bestaat allemaal. Nu heeft de Lidl besloten om een kokos-ananas-vla te produceren en te verkopen. Dit kan niet anders dan dat het lekker is toch?

Zuid-Amerikaanse weken bij Lidl

Lidl heeft iedere week een land als thema. Zo is deze week Zuid-Amerika aan de beurt. De verkoop van de Piña Colada-vla behoort onder een van de acties, maar denk ook aan Empanadas, picanha voor op de BBQ en Koning Maxima’s favoriete koekjes; de Alfajores. Hmm! Zuid-Amerikaans genieten dus.

Hoe smaakt de vla?

De Piña Colada-vla bestaat voornamelijk uit custard met stukjes kokos en ananas. De kokos neemt de smaak duidelijk over en ook de stukjes ananas zijn te onderscheiden. Prima vla dus! Het smaakt net als de Piña Colada die je graag op het strand onder een palmboom drinkt. De vla is te koop bij de Lidl voor maar €1,50 per pak. Met wie ga jij ‘m proberen?

Lees ook:
★ Vette vingers: Lidl verkoopt nu een Kapsalon smeersalade en zo ziet ‘ie eruit
★ Om bij weg te smelten: Lidl heeft nu Toblerone lavacakejes in de schappen liggen

 
Bron: FavorflavBeeld: Unsplash, Lidl

Must reads 👀