News

New hotspot: er opent een volledig roze beachbar in Amsterdam

Eindelijk is het lekker weer! Het liefste zit je dan de hele dag in de zon op het terras, bij het zwembad of op het strand. Er opent nu een gloednieuwe beachbar in Amsterdam en hier wil je naartoe. Waarom? Omdat hij helemaal roze is!

Volledig roze beachbar Amsterdam

Ben jij opzoek naar het perfecte zomerse uitje voor jou en je vriendinnen? Dan hebben wij iets super leuks gevonden! Op 8 juni opent Pink Beach haar deuren in Amsterdam Noord. Wat dit is? Een volledig roze beachbar! Trek je mooiste bikini aan en neem je camera mee, want Pink Beach is de meest instagramable beachbar die jij gaat zien.

Pink Beach

Pink Beach is een initiatief van Wondr Experience, het meest instagramable museum van Nederland. Nu kwamen zij op het idee om ook een fotogenieke beachbar te maken. Deze nieuwe Instagram hotspot heeft een terras van 300 vierkante meter. Je kan genieten van een drankje en een hapje met je voeten in het roze zand. Is het te warm? Neem dan een duik in het verkoelende zwembad. Dit klinkt als het paradijs!

Hoe kan je reserveren?

Om binnen te komen moet je gereserveerd hebben. Dat kan via deze link. Voor 16 euro per persoon mag je twee uur lang vertoeven in de beachbar. Kan jij last minute toch niet meer? Dan kan jij je reservering 24 uur van tevoren nog cancelen. Ben jij benieuwd hoe Pink Beach er uit ziet? Check dan de foto’s hieronder. Genieten!

Wist jij dat er ook helemaal roze restaurants bestaan? Hier lees je er alles over!

 
Beeld: Unsplash: Dragan Miljkovic