News

Zo zag Love Island-Rowenna er uit met lang haar

Love Island 2021 is nog maar net begonnen en het is nu al spannend. De eerste deelnemers zijn al afgevallen en de koppels worden gevormd. Een van de islanders is de knappe danseres Rowenna. Ze valt onder andere op omdat ze mooie korte lokken heeft, maar die heeft ze niet altijd gehad. Wij vonden een oude foto van de Love Island-deelnemer.

Love Island-Rowenna met lange lokken

Love Island 2021 is van start gegaan! Deelnemer Rowenna valt in de smaak bij de mannen. Eerst vormde ze een koppel met Job, maar nu is Morris de gelukkige. Met wie zal zij eindigen? Er kan nog van alles gebeuren! De islander heeft een mooie korte coupe, maar dit is niet altijd zo geweest. 

Lang haar

Op het Instagram-account van Love Island-Rowenna staan een aantal foto’s van haar met lange lokken. Dit kapsel stond haar minstens zo goed al de coupe die ze nu heeft! Ben jij benieuwd hoe ze eruit zag? Check dan de foto’s hieronder!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Love Island-Rowenna

De 21-jarige Rowenna van der Linden komt uit Ijsselstein. Dat is een stadje vlak bij Utrecht en hier studeerde deze babe communicatie. Vlak voordat ze op het vliegtuig naar Love Island stapte is ze geslaagd. Nu werkt ze bij FrankWatching. Dit is een website waar verschillende online trends worden uitgelicht. Super interessant! Bij dit bedrijf is zij projectmedewerker video & content. Waarom ze meedoet aan Love Island? Omdat ze hoopt de ware liefde te vinden! De perfecte man moet wel gas terug kunnen geven. Rowenna weet namelijk precies wat ze wil en hier moet haar partner wel tegen kunnen. Zou de islander eindigen met Job, Morris of dan toch voor Donny? Wij hebben geen idee!

Lees ook:
– VIDEO: zo ziet de Love Island-villa er van binnen uit
– Hoe het écht zit tussen Ali van Love Island 2021 en zijn vriendin
– Zo zag Joey van Love Island 2021 er vroeger uit

Beeld: RTL

Must reads 👀