Food

Keukenprinsesje: wij verzamelden de leukste studenten kookboeken

Het is soms een hel om te verzinnen wat je vanavond gaat eten. Het moet snel en makkelijk te maken zijn, maar natuurlijk wel lekker. Als student heb je helemaal geen zin om hierover na te denken. Jij hebt wel betere dingen te doen! Daarom zijn kookboeken zo fijn. Dan hoef jij alleen maar een recept te volgen. Wij hebben de leukste studentproof kookboeken opgezocht!

De Studentenchef

Dit kookboek houdt er rekening mee dat je als student niet veel geld wil uitgeven. Ook hebben studenten geen fancy keukenapparatuur zoals een weegschaal en daarom gaan alle hoeveelheden per glas of lepel. Perfect!

De Studentenchef voor €14,99 bij bol.com

Studenten in de keuken, 100 recepten

Dit boek heeft niet alleen rekening gehouden met studentproof recepten, maar ook met een studenten formaat. Het is een klein boekje wat je makkelijk kan opbergen. Er staan 100 lekkere recepten in die super makkelijk te maken zijn.

Studenten in de keuken, 100 recepten voor €10,99 bij bol.com

500 Studentenmaaltijden

Dit is een van de meest bekende studentenkookboeken en wij snappen helemaal waarom! Het boek ziet er super leuk uit, er staan veel recepten in en het is heel makkelijk. Een echte must have!

500 Studentenmaaltijden voor €9,99 bij bol.com

Studentenkookboek

De naam verklapt het al. Dit is een super goed studentenkookoek. Er staat makkelijke recepten in, maar ook tips hoe je beter kan worden in de keuken. Perfect voor een keukenprinses to be!

Studentenkookboek voor €19,99 bij bol.com

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet

Leonie ter Veld is geen topkok. Ze houd gewoon van lekker eten en ze wil graag haar recepten delen. Daarom schreef ze een boek met heel veel makkelijke en snelle recepten. Perfect voor een student!

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet voor €20 bij bol.com

Donnie’s kookboek

Als laatste het kookboek van de fenomeen, Donnie. Jij kent hem vast van zijn vlugge teksten en snelle planga’s, maar hij kan meer. Donnie houdt van makkelijke en pure recepten. Deze heeft hij gebundeld in een kookboek. Ook nog eens super leuk geschreven dus niet erg om even door te lezen!

Donnie’s kookboek voor €17,99 bij bol.com

Wil jij meer inspiratie voor studentenmaaltijden? Lees dan ook:
– Delicious: de lekkerste en makkelijkste studenten maaltijden
– Studenten maaltijden: 3 makkelijke en goedkope recepten
– Dit zijn de lekkerste BBQ recepten voor de zomer van 2021

Beeld: istock, bol.com