News

VIDEO: die trailer van iCarly’s reboot is finally here

Keek jij vroeger ook vaak naar het programma ‘iCarly’ op Nickelodeon? We wisten dat de reboot eraan zat te komen (finally!), maar nu is er ook een trailer vrijgegeven! En wat zijn ze knap. We can’t wait….

Reboot iCarly

Het vervolg van de populaire serie gaat 17 juni in première op Paramount+ en zal weer over het leven van Carly Shay gaan. Carly is nu een influencer en haar broer helpt haar om de leukste content te creëren. Carly (Miranda Cosgrove), broer Spencer (Jerry Trainor) en ook Freddie (Nathan Kress) is terug te zien in de reboot van dertien afleveringen.

View post on Instagram
 

Het personage van Sam, gespeeld door Jenette McCurdy, zal helaas niet te zien zijn in de reboot van het populaire kinderprogramma. En of Gibby terugkomt, weten we ook niet. Gibby speelt in ieder geval niet in de trailer van de reboot.

Verhaal

In de langverwachte trailer is te zien hoe ze nog in het appartement wonen van vroeger, het drietal op dates gaan en hoe ze video’s maken. Carly heeft inmiddels een nieuwe vriendin, omdat Sam niet meer terugkeert in de serie. Harper (Laci Mosley) neemt Sam haar rol over en is ook nog eens de huisgenoot van Carly. Kan jij net als ons niet wachten om de reboot te zien? Check dan hieronder vast de trailer om een beetje in de stemming van iCarly te komen.

Lees ook:
★ Hoe gaat het nu met iCarly?
★ 11 series van vroeger die we nog steeds missen

 
Beeld: Brunopress