News

VIDEO: zo ziet de Love Island-villa er van binnen uit

Love Island is weer begonnen! We kunnen dagelijks genieten van alle singles die opzoek zijn naar de liefde. Natuurlijk doen ze dat zoals altijd in een prachtige villa. Presentatrice Holly Brood neemt ons mee in een rondleiding door de villa. Spoiler alert: hij is super mooi!

Een rondleiding door de Love Island-villa

Het nieuwe seizoen Love Island is van start gegaan en de islanders voelen zich al helemaal thuis. Dat kan ook niet anders als je de villa ziet waarin ze vertoeven. Groot, mooi en luxe, zo ziet de Love Island-villa eruit. Ben jij benieuwd hoe het verblijf er van binnen uitziet? Presentatrice Holly Brood doet een house tour en neemt ons mee!

De Love Island-villa

De tour begint bij de enorme oprit. Als je door de hekken komt dan ben je nog lang niet bij het huis! Na een goede wandeling door de tuin kom je bij de voordeur. Als je daar doorheen loopt dan stap je gelijk de woonkamer in. Loop nog een klein stukje door en dan beland je in de slaapkamer. Hier staan zeven tweepersoonsbedden en natuurlijk veel camera’s. De badkamer heeft een super mooie regendouche en elke dag schone handdoeken. Ook staat er een camera in de badkamer. Hmm, dat lijkt ons niet zo fijn… Dan komen we bij het hoogtepuntje van de villa. De make up kamer! Deze kamer staat vol met spiegels, grote kasten en make up tafels. Oftewel, de droom van elke vrouw! Hier worden de laatste roddels uitgewisseld. Als laatste heb je nog de keuken en de hideaway

De Love Island-tuin

Als je de tuin in stapt heb je een groot zwembad met een paar ligstoelen. Wil jij een beetje actie in de tent? Dan kan je sporten in de fitnesshoek. Natuurlijk heb je als laatste de gevreesde vuurkorf. Hier worden de nieuwe koppels gevormd en single’s naar huis gestuurd. Wij zouden ook wel een paar weken in dit paradijs willen wonen!

View post on Instagram
 

Wil jij op de hoogte blijven van al het Love Island nieuws? Lees dan ook:
– Dit zijn de strenge Love Island-regels waar de deelnemers zich aan moeten houden
– Hoe het écht zit tussen Ali van Love Island 2021 en zijn vriendin

Beeld: RTL

Must reads 👀