News

Vacature: frietliefhebbers met liefde voor gefrituurde gerechten gezocht

Ben jij niet vies van vet eten en heb jij minimaal 1x in de week wel een friet- of hamburger dag? er ligt een droombaan voor je klaar. ProFri (de Vereniging van Professionele Frituurders) is namelijk met spoed op zoek naar frietambassadeurs. En jij kan je aanmelden!

Door de coronacrisis is ongezond eten steeds meer een ding geworden. ProFri wil de misstanden over gefrituurd eten de wereld uit helpen en jij kan daarbij helpen! Het doel van ProFri is samen met de ambassadeurs een tegenwicht te geven aan alle negatieve frituurverhalen. Jij kan je aanmelden als ambassadeur en frituur voor ProFri gaan testen. Dit klinkt toch als een droombaan?

Tijd voor een verandering

De frituurbranche wil een verschil maken. Iedereen ziet gefrituurde snacks tegenwoordig als iets ‘slechts’. “Zoals ProFri al vaak heeft aangegeven; onze branche is natuurlijk niet het probleem, maar we willen graag meedenken over oplossingen”, aldus de directeur van ProFri. En wat is er lekkerder dan jezelf kunnen anmleden voor een droombaan als dit? Frituur proeven en daar dan een positieve recensie over schrijven. Yum!

Aanmelden als ambassadeur?

Als je nu denkt: goh, dat lijk mij wel wat. Dan kun je je aanmelden vide de website van ProFri. Nomnom!

Lees ook:
★ 10 x de beste hamburger restaurants van Nederland
★ Zo maak je truffelfriet met Parmezaanse kaas

 
Bron: FavorflavBeeld: Pexels