News

Hot girl summer: Aldi verkoopt een betaalbare opblaasjacuzzi

Yes! Het is weer terug. Aldi verkoopt weer de opblaasbare jacuzzi voor een heerlijke, betaalbare prijs. Wij weten wel wat we binnenkort gaan aanschaffen.

Jacuzzi te koop bij de Aldi

Normaal gesproken schiet de rekening per maand de lucht in wanneer je een jacuzzi aanschaft voor in de tuin, maar dat probleem heb je niet met deze opblaasbare jacuzzi van de Aldi. Het is een beetje het stoere broertje van het opblaas zwembad dat je vroeger in de tuin had staan.

Eigenschappen jacuzzi

De opblaasjacuzzi heeft dezelfde eigenschappen als die van een staande ‘luxe’ jacuzzi. Deze vier-persoons jacuzzi van de Aldi is 71 centimeter diep en heeft een doorsnede van 196 centimeter. Er past maar liefst 800 liter water in deze jacuzzi. Je zal het dus niet snel koud krijgen. En het heeft ook nog eens een ingebouwd warmtesysteem. Need!

Prijs

De jacuzzi is te koop bij de Aldi voor maar €400,-. Dat lijkt veel geld, maar neem eens een kijkje naar hoe duur een staande jacuzzi is. Dit is een koopje! Pssst: als je nu geld inlegt met je vrienden of vriendinnen ben je nog goedkoper uit en heb je er allemaal plezier van.

Lees ook:
♥ Dream job alert: Aldi is opzoek naar wijntesters in ruil voor gratis wijn
♥ NEED: Lidl en Aldi verkopen mini-pizzaoven voor een spotprijs

 
Bron: Man-ManBeeld: Aldi