Films & Series

Netflix films: Fifty Shades Of Grey

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Fifty Shades Of Grey.

Netflix films: Fifty Shades Of Grey

Mocht je deze film nog niet gezien hebben, dan doe je toch echt iets verkeerd. Deze erotieke film is verfilmd van de boekenserie en wekt de spannendste seksgedachtes en lust bij je op. Als je eenmaal begint aan deze film raak je verslaafd aan de hele reeks die daarna is verschenen. Na Fifty Shades Of Grey volgt Fifty Shades Darker en vervolgens nog Fifty Shades Freed. Deze film is wel 16+ gericht. De hoofdrollen worden gespeeld door de knappe Dakota Johnson en Jamie Dornan. “Mister Grey will see you now…”

View post on Instagram
 

Story van Fifty Shades of Grey

Anastasia Steele interviewt de 27-jarige zakenman en multimiljonair Christian Grey. Deze ontmoeting verandert het hele leven van ‘Ana’ en ze beginnen aan een seksuele relatie. Anastasia ondertekent een contract, waarmee ze een speciale band sluiten. Christian Grey is bang om de controle los te laten of te verliezen en dat laat hij dan ook zeker zien in de film. Handboeien, touwen, zweepjes en nog meer seksspeeltjes komen aan te pas in de speciale sekskamer van Grey. Anastacia begint samen met Grey aan een SM leven met elkaar. Volgt er uiteindelijk wel liefde of zal het alleen om de seks in deze ‘relatie’ draaien? Bekijk hieronder de trailer van de film.

Lees ook:
 Netflix films: 22 July
★ Netflix Films: Marriage Story

 
Bron: NetflixNLBeeld: Brunopress