News

Meer pikante kiekjes: ook deze Temptation Island-sterren hebben nu Onlyfans

Het lijkt wel alsof elke realityster het probeert te maken op OnlyFans. Op deze website kan je foto’s en video’s plaatsen. Als jouw fans deze content willen zien moeten ze een bepaald bedrag betalen. De site wordt vooral gebruikt voor pikante kiekjes en deze twee Temptation Island hebben nu een account!

Temptation Island-Milou en Megan hebben Onlyfans

De populariteit van OnlyFans is al maanden lang aan het groeien. Onder andere Temptation-Dennis en Ex On The Beach-Lesley hebben een account op het platform. Nu kondigen Temptation-Milou en Megan ook aan actief te zijn op OnlyFans. Spicy!

Temptation Island

Megan Desaever en Milou van Agtmael deden allebei mee aan Temptation Island. Milou en haar vriend Heikki overleefde de liefdestest niet. Ook Megan en Kevin gingen uit elkaar. Allebei hebben ze opnieuw de liefde gevonden. Milou bij haar nieuwe vriend Martijn en Megan bij nieuwe liefde genaamd Silvio.

OnlyFans

Nu hebben de dames besloten dat het tijd werd voor een carrièreswitch. Ze deden samen een pikante fotoshoot om hun nieuwe baan te vieren. In Antwerpen poseren de twee met elkaar in lingerie. Fun fact: op de achtergrond staat de auto van Temptation-Fabrizio. Wil jij een abonnement op het account van één van de vrouwen? Voor €25,- per maand kan jij hun hete foto’s bekijken! Welke realityster zou als volgende een OnlyFans-account aanmaken?

View post on Instagram
 

Bron: lovereality.nlBeeld: RTL

Must reads 👀