Fashion

Festival outfits 2021: musthaves voor de Belgische festivalzomer

Ben jij als Belgische festivalganger aan het speuren naar festival outfits voor de zomer van 2021? We got you! Dit jaar lijkt de festival zomer steeds realistischer te worden. Pukkelpop en Tomorrowland zijn toegestaan in België: super goed nieuws dus! Als jij dan ein-de-lijk het festivalterrein op kan flaneren, moet je er natuurlijk tiptop uitzien. Lees snel verder voor alle festival outfits trends van 2021!

Festival outfits 2021: zo flaneer jij deze zomer het beste

De juiste festivals outfits voor 2021 fixen, kan een hele opgave zijn. Vorig jaar hebben we geen feesten gehad en de trends uit 2019 zijn alweer voorbij. Gelukkig zijn er dit jaar een paar super leuke fashion trends die perfect zijn voor een festival look! Wij hebben de nieuwste ontwikkelingen gevolgd en dit gecombineerd met de must have festival items. Dit zijn onze adviezen voor festival outfits 2021!

Mooie bralette

Een mooi bralette is de perfecte basis voor een festival look. Om je outfit extra up te spicen kan je een sexy kanten of mesh bralette aandoen. Vind jij alleen een bralette te bloot? Dan kan je er altijd iets overheen dragen. Bijvoorbeeld een groot vest, een spijkerjas of een kimono!

Goede zonnebril

Festivals zijn vaak in augustus. Ook de aankomende edities van Pukkelpop en Tomorrowland zijn in deze maand. Dit is de warmste maand van België en dat betekent super veel zon. Optimaal genieten dus! Helaas kan de zon wel vervelend zijn als jij de acts wil zien. Daarom is het handig om een goede zonnebril toe te voegen aan jouw festival outfits 2021 starterspack. Cat eye zonnebrillen zijn helemaal hot!

Lekkere sneakers

Het liefst style jij je festival outfits 2021 met mooie hakken. Helaas is dit allesbehalve praktisch… Op een festivalterrein is het vaak modderig en vies. Daarom is het niet handig om daar op je high heels te lopen. Je kan veel beter een paar sneakers aandoen waar je lekker op loopt. Waarschijnlijk ga je heel wat kilometers over het festivalterrein wandelen, dus je kan maar beter goed voorbereid zijn!

Fashionable regenjas

Het is en blijft België (of Nederland) dus mooi weer is nooit gegarandeerd. Zorg daarom dat jouw festival outfits 2021 er nog steeds tof uitzien met een regenjas er overheen. Geloof ons, je hebt er liever eentje bij de hand dan dat jij er straks bij loopt als een verzopen kat. Gelukkig zijn er super veel leuke regenjassen te scoren!

via GIPHY

Andere musthaves

Het is ook heel handig om oortjes mee te nemen naar een festival. Als jij dicht bij een speaker staat dan kan het geluid heel hard zijn en dit is niet goed voor je oren. Verder moet je natuurlijk ook een goede tas mee hebben! Zorg dat je tas niet te groot is. Je moet er de hele dag (of het hele weekend) mee rond kunnen lopen. Veel plezier met het uitkiezen van de perfecte festival outfits 2021!

via GIPHY

Wil jij meer inspiratie voor jouw festival outfits 2021? Lees dan ook:
10 fashiontrends die we deze zomer gaan zien
– Dit zijn TikTok’s leukste fashion hacks en how to style

Beeld: Getty Images