Films & Series

Bingen maar met de 5 beste series op Amazon Prime Video

Geen idee wat je moet kijken op Prime? We got you! Dit zijn de vijf beste series op Amazon Prime Video waar je gegarandeerd door wilt bingewatchen

1. Fleabag

Als je van series zoals Please Like Me en Lovesick houdt, dan kun je Fleabag niet overslaan. In deze serie speelt Phoebe Waller-Bridge de hoofdrol, een Engelse millennial die een café vol cavia’s heeft. Terwijl ze hilarische situaties met haar familie en lovers meemaakt, zit er ook een diepere laag in. Want het gaat niet altijd even goed met Fleabag. Een fijne serie vol grappige momenten, maar waar je ook tissues bij de hand moet houden.

2. Grey’s Anatomy

Hello McDreamy! Grey’s Anatomy staat zowel op Videoland als op Amazon Prime Video en het is de perfecte serie om te bingewatchen. De serie bestaat al sinds 2005 en is inmiddels bijna een klassieker te noemen. Als je het nog niet eerder keek, is dit het moment om aan de verslavende ziekenhuisserie te beginnen.

3. The Bold Type

Dé nieuwe serie waar we helemaal fan van zijn is The Bold Type. Het is een beetje The Devil Wears Prada meets Gossip Girl, wat de meiden uit deze serie op Amazon Prime Video werken bij een vrouwentijdschrift in New York. Jane, Kat en Sutton zijn stuk voor stuk toffe personages en maken superveel mee op hun werk én in de liefde. Een hele verslavende serie met een flinke dosis feminisme.

4. Modern Family

Modern Family staat ook op Amazon Prime Video. Net als Grey’s Anatomy een serie die al onwijs lang bestaat. Het laatste seizoen is net afgelopen, maar gelukkig kunnen we prima nog een keer van deze fijne serie genieten.

5. Parks & Recreation

Als je fan bent van Modern Family of The Office, is Parks & Recreation ook zeker een serie die bij je past. Een enorme aanrader om te kijken op Amazon Prime Video, zeker omdat Amy Poehler een hilarische rol speelt in deze sitcom.

 

Beeld: iStock