Beauty

Pretty please: onze ultiem favourties van Rihanna’s Fenty Beauty

Hoera! Fenty Beauty is nu veel makkelijker beschikbaar in Nederland, je kunt het namelijk gewoon bestellen op Bol.com. We like, want dit beautymerk dat is opgericht door Rihanna is supergoed én heel inclusief. Of je nu een lichte huid hebt of een donkere huid, bij Fenty Beauty heb je heel veel opties (ook in foundation!) Deze vijf producten van Fenty Beauty moet je écht proberen. 

1. Fenty Beauty Snap Shadows Mix & Match Eyeshadow

Zoek je nog een fijn oogschaduwpalette dat je ook makkelijk kunt meenemen? Dan zit je hier goed, want dit palette van Fenty Beauty is heel fijn én is door het kleine formaat makkelijk mee te nemen in je tas. Vooral het palette Deep Neutrals is een goede basic.

Hier vind je het oogschaduwpalette in de kleur Deep Neutrals

fenty beauty

2. Fenty Beauty Match Stix Trio Matte Skinstick

Dit fantastische trio van beautysticks wil je zéker hebben. De twee beautysticks in dit trio van Fenty Beauty zijn ervoor gemaakt om je gezicht mooi te shapen. Als je van contouring houdt in je make-uproutine, dan is dit een echte must-have. Met de highlighterstick maak je je look helemaal af.

Je koopt ze hier in de kleuren medium, tan of deep.

fenty beauty

3. Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick

Ook de matte lipsticks van Fenty Beauty zijn fantastisch, kijk alleen al naar hoe mooi ze er uitzien! Wij tippen je vooral de kleur Ballerina Black-out, een donkerroze kleur die bijna iedereen prachtig staat. Maar er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar, van roze tot oranje.

Hier koop je deze lipsticks van Fenty Beauty 

fenty beauty lipstick

4. Fenty Beauty Two Lil Stunnas Long Fluid Lip Color

Hou je meer van liquid lipsticks? Dan zijn deze twee misschien wel wat voor je. Prima klassiekers voor in je stash, want een mooie rood of een goede roze op je lippen kan eigenlijk altijd wel. En deze twee blijven ook nog eens lang zitten. (En ja, dit zijn echt lipsticks, ook al lijken ze verdacht veel op nagellak!)

Hier koop je de liquid lipsticks van Fenty Beauty 

 

fenty beauty liquid lipsticks

5. Fenty Beauty Foil Freestyle Highlighter

Ook een goede highlighter mag niet ontbreken in dit lijstje. De highlighter die we bij de contoursticks noemden is natuurlijk onwijs handig, maar we zijn ook suckers voor mooie doosjes met glitter. En bij Fenty Beauty hebben ze genoeg highlighter, vooral als je deze zomer helemaal los wilt gaan met kleurtjes. Deze highlighter in de kleur Mimosa Sunrise/ Sangria Sunset doet ons meteen verlangen naar cocktails op het strand. En no worries, deze highlighterdoosjes zijn er ook in minder heftige kleuren.

Hier vind je de highlighters van Fenty Beauty

fenty beauty highlighter

Beeld: iStock, Bol.com

Must reads 👀