News

Reality show van Jaimie Vaes stopgezet vanwege de mishandeling van Lil Kleine

Rapper Lil’ Kleine (Jorrik Scholten) heeft in de nacht van zaterdag op zondag een nacht gespendeerd in een cel op Ibiza. Jaimie Vaes had aangifte tegen haar vriend gedaan, omdat er sprake zou zijn van mishandeling. Jaimie is nu weer onderweg naar Nederland, terwijl ook Lil Kleine inmiddels weer op vrije voeten is.

Rapper Lil’ Kleine vrijgelaten, Jaimie naar huis?

De rapper is gisterochtend ondervraagd door de Spaanse rechtbank en is inmiddels voorwaardelijk vrij. Dit komt volgens de lokale krant Periódico de Ibiza doordat  Jaimie weer terug in Nederland zou zijn en de Spaanse rechter haar verhaal niet kan horen. Maar dat Jaimie weer terug in Nederland zou zijn, wordt ontkend door het management van Jorrik en Jaimie, dat zegt dat Jaimie nog op Ibiza is. Huh?

Waar is het gebeurd?

Jaimie en Jorrik sliepen in een gloedje nieuw hotel op Ibiza. De rapper is gearresteerd na het openingsfeest van het hotel. Zaterdagnacht zou Jamie gewond en bebloed de lobby zijn binnengekomen. De kamer van het stel zou vernield zijn en haar kleding was volgens getuigen gescheurd. Jaimie heeft vervolgens aangifte gedaan bij de politie. Ze zou geslagen zijn door Lil’ Kleine en haar telefoon zou kapot zijn gemaakt.

Er is meer…

Lil’ Kleine deelde diezelfde avond nog twee stories op zijn Instagram. De ene was een zwarte achtergrond met de tekst ‘Done’ en de andere was een foto met Jaimie met de tekst: Voor altijd de mijne’ met een hartjesemoji. De rapper heeft dan ook de meeste foto’s waar Jaimie op staat, verwijderd van zijn Instagram pagina.

In The Vaes Lane

Ook zijn de opnames van Jaimie haar realityshow, In The Vaes Lane, zijn stilgelegd. De woordvoerder van Discovery+ bevestigt dat: “Naar aanleiding van het nieuws van ons talent Jaimie Vaes hebben wij besloten om de opnames van de serie voorlopig te onderbreken. Wij blijven Jaimie helpen en ondersteunen, zoals wij doen bij al onze talenten”, zo zegt ze tegen het AD.

Lil’ Kleine (26) en Jaimie (31) kennen elkaar zo’n 12 jaar en hebben ongeveer 5 jaar een relatie met elkaar. Het stel kreeg in 2019 een zoontje, Lío. De twee hebben de bruiloft, mede vanwege de coronacrisis en de zwangerschap van Jaimie, uitgesteld en moet nog plaatsvinden. We houden je op de hoogte van de zaak. Hieronder is te zien hoe Lil’ Kleine door de Spaanse politie wordt meegenomen.

Lees ook:
 VIDEO: Jaimie Vaes in tranen in ‘open kaart’
★ Zo zag Lil’ Kleine’s vriendin Jaimie Vaes er vóór alle ingrepen uit

 
Bron: AD, NOS, RTL BoulevardBeeld: Brunopress