News

Wat?! Ex On The Beach-Jørney en Odim hadden seks in de villa

De kandidaten van Ex On The Beach Double Dutch seksen erop los. Dusty met Sem of Imke. Lesley met…nouja, iemand. Davey met Shani en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wie geen seks wilde is Jørney, maar in de laatste aflevering deed ze dit toch met Odim.

Ex On The Beach Double Dutch-Jørney is verliefd op Odim

In de Ex On The Beach Double Dutch-villa slapen Jørney en Odim al samen vanaf het begin. Nadat Odim een klein uitstapje maakte naar Shani lijken de twee nu weer helemaal gelukkig samen. Ze hebben zelfs seks gehad in de villa. Dit terwijl Jørney duidelijk maakte dat ze niet zomaar met iemand het bed in duikt. Betekent dit dat ze meer voor Odim voelt? Ja! Dit geeft ze toe in een Instagram-comment.

Fawry’s recap over Ex On The Beach

Elke week maakt Fawry Not Sawry een video waarin hij de laatste Ex On The Beach Double Dutch-aflevering bespreekt. Als hij ziet dat Jørney en Odim seks hebben is de roddelqueen compleet in de war. “Ik had nooit verwacht dat hare majesteit haar koninklijke beentjes open zou doen. Al helemaal niet nadat Odim met Shani is geweest!” Hierop reageert Jørney met een ijzersterke comment!

Hare majesteit Jørney

Jørney schrijft dat ze niet zomaar seks wil met iemand, maar Odim is niet zomaar iemand voor haar. Ook snapt ze dat Odim met Shani heeft gezoend. De hele villa vertelde hem dat zij er met haar ex vandoor zou gaan. Ze eindigt haar verhaal met: “Raad eens! Ik ben verliefd op Odim en ja als ik verliefd ben neukt ook de enige echte Jørney. Dit even ter info voor alle verwarring lieverd. XOXO. Veel liefs, hare majesteit.” Damn girl! Lees haar hele reactie hieronder.

Bron: Instagram @fawrynotsawry

Hebben Odim en Jørney van Ex On The Beach Double Dutch een relatie?

De twee werden al eerder samen gespot. Hierdoor ging er in de wandelgangen rond dat ze een koppel zouden zijn. Met deze reactie bevestigt hare majesteit dat ze verliefd is op Odim. Betekent dit dat hun relatie ook bevestigd is? Wij denken van wel! Wie had ooit verwacht dat er een relatie zou ontstaan uit Ex On The Beach Double Dutch?

Beeld: MTV