News

More Ferry please: er is weer een film met Frank Lammers in de maak

Frank Lammers is back in town. Met bekende film- en seriehits als Undercover, FERRY en groeten van Gerrie achter zijn naam, is Frank Lammers terug voor een nieuw avontuur in Herrie in Huize Gerri. De film is een vervolg op Groeten van Gerri (rijmt op Ferry LOL) en de opnames zijn al gestart.

Herrie in Huize Gerri

Natuurlijk speelt Frank Lammers de enige echte Gerri. Verder spelen Sanne Langelaar, Fedja van Huêt, Kees Boot, Rico Verhoeven (omg!), Joost Prinsen en Giorgio Sanches mee in de film. En geloof ons, het wordt weer een film vol met humor.

View post on Instagram
 

Groeten van Gerri (deel 1)

In Groeten van Gerri (2020) ging scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal toen hij tijdens zijn online les per ongeluk vergat dat hij geen broek aanhad en in zijn niet-zo-witte ondergoed in beeld kwam. Terwijl heel Nederland thuis zat vanwege het coronavirus, steeg het succes van de video Gerri naar zijn hoofd en ontmoette hij Anneke. Groeten van Gerri was een van de eerste Nederlandse films die tijdens de lockdown werd gemaakt. Nu Nederland, een jaar later, nog steeds aan huis gekluisterd is, besloot Lammers een deel 2 te maken.

Over Herrie in Huize Gerri (deel 2)

Gerri en de inmiddels zwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Wanneer Gerri zijn oud-leerling Lenny tegenkomt, brengt deze hem op het idee om een realityprogramma te maken over hun leven. Zo kunnen ze makkelijk geld verdienen om hun droomhuis te kopen. Als Gerri corona krijgt en in de bungalow in quarantaine moet, leveren hij en de zwangere Anneke niet echt spectaculaire televisie op. Regisseur Reggi (Rico Verhoeven) besluit zich in de situatie te mengen om het programma te redden. Zijn invloed legt een bom onder de relatie van Gerri en Anneke, die al onder hoogspanning stond nu de bevalling zich aandient.

De film is wederom geschreven door Michiel Stroink naar een idee van Frank Lammers, die de film ook regisseert. Herrie in Huize Gerri is vanaf 8 juli exclusief te zien bij Pathé Thuis. Met wie ga jij kijken?

Lees ook:
★ Da minde nie: Undercover seizoen 3 komt eraan
★ Da minne nie: Netflix dropt super spannende trailer van Ferry de film

 
Bron: Pathé ThuisBeeld: Pathé Thuis