News

Temptation-Simone heeft een nieuwe vriend en dit is hem

Simone Smith en Zach Avelo deden mee aan Temptation Island en hun relatie overleefde het niet. Na sneaky versierpogingen van haar vriend besluit Simone een punt te zetten achter hun relatie. De blondine ging een aantal maanden single door het leven, maar het lijkt erop dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden!

Temptation-Simone en haar nieuwe liefde

Temptation Island is voor bijna alle deelnemers een belangrijk keerpunt in hun relatie. Als ze het avontuur overleven dan weten ze zeker dat hun relatie alles aan kan. Helaas sneuvelt de meerderheid van de relaties op het eiland. Zo ook de relatie van Simone en Zach. De twee verlieten het eiland zonder elkaar. Na het programma vond Zach de liefde bij iemand anders. Nu lijkt ook Simone gelukkig te zijn met een nieuwe vriend.

De nieuwe liefde

Simone deed een Q&A op haar Instagram Stories. Een van haar volgers vroeg of Simone alweer gelukkig is met een andere man. Het antwoord? Ja! “Ik ben al wel een tijdje met iemand samen”, vertelt ze. “Het duurde even voordat ik dit bekendmaakte omdat ik zeker wilde zijn van mijn zaak.” Het lijkt erop dat Simone dat nu is! Toch wil ze haar vriend nog even geheimhouden. We weten nog niet hoe hij heet of hoe hij er uit ziet, maar we weten zeker dat ze een nieuwe man heeft in haar leven. Super lief!

Bron: Instagram @simonessmith

Temptation Island

Simone heeft een heftige tijd achter de rug op Temptation Island. Haar toenmalige vriend liet meerdere malen zien dat hij niet te vertrouwen is. Vooral single Romee moest voor hem oppassen want Zach zag haar wel zitten! Hij probeerde haar voor zich te winnen door stiekem te flirten via de tablet waarop de muziek werd geregeld. Toch werd hij betrapt door meerdere camera’s. Ook heeft hij meerdere keren stiekem met Romee gezoend, maar hij ontkent alles. You sneaky basterd!

De vriendin van Zach

Zach heeft ook de liefde gevonden bij zijn nieuwe vriendin Noémi. Het lijkt erop dat fuckboy-airlines toch is geland. Wij zijn benieuwd voor hoe lang! Misschien vliegt hij over een jaar toch nog naar een andere bestemming, wij durven niets te voorspellen.