News

Pretty please: M·A·C komt met collectie van Disney’s Cruella

Cruella. Die naam hoef je maar 1 keer te horen en weet al gelijk wie het is. De bizar geklede, antiheld komt terug in de bioscopen. En er is meer. M·A·C gaat samenwerken met de film en brengt een speciale Cruella-lijn uit. Need!

M·A·C x Disney’s Cruella

Cruella de Vil is de hoofdpersoon waar deze hele film om draait. Niemand minder dan Academy Award winnaar Emma Stone mag Cruella spelen. Je kan Emma kennen van onder andere de film La La Land. Disney’s Cruella gaat nu dus samenwerken met het make-up merk M·A·C. Maar schrik niet: de make-up bestaat echt niet alleen uit zwart-witte oogschaduw, lipstick en highlighter.

Over Cruella

Ken je nog de tekenfilm 101 Dalmatiërs? Dit is de real-life versie ervan. Vet he! De film gaat over Cruella die een opstandige jeugd heeft gehad. Ze wordt een van de beruchtste en modieuze boeven in de loop der jaren. De film speelt zich af in de jaren 70 van de 20ste eeuw. Je gaat zien waarom Cruella zo opstandig is geworden en waarom ze deze gemene kant is gaan aanvaarden. De film komt op 28 mei 2021 uit. Met wie ga jij ‘m kijken? 🙂 Check hieronder de trailer.

Lees ook:
♥ Alle serie fans verzamelen: Disney+ breidt aanbod uit met deze fijne knallers
♥ Huilen maar: bij deze 6 Disney films hield jij het vroeger niet droog

 
Bron: MACBeeld: MAC, Brunopress