Series & Films

Alle serie fans verzamelen: Disney+ breidt aanbod uit met deze fijne knallers

Het enige wat je nodig hebt om een meisje blij te maken is een comfortabele bank, een kopje thee, fijne snacks en een goede serie of film. Wat zouden we toch zonder binge-watchen moeten?! Wie dol is op Disney kan zich alvast gaan verheugen, want naast klassiekers als Frozen en The Lion King hebben ze nu ook een heleboel geweldige originelen!

Als jij ook een echte Disney fan bent (halló klassiekers als Aladdin), dan hebben we goed nieuws voor je. Disney+ biedt namelijk tegenwoordig niet alleen onze alltime favourites, maar ook nieuwe en Originals series voor als je boven de 18 bent! Aan het nieuwe onderdeel Disney+ Star, dat zich richt op toffe films en series die jij samen met je besties kunt kijken, hebben ze een volle line-up toegevoegd. Ook zijn veel klassiekers van vroegáh uitgebracht in een nieuw jasje. Zet de popcorn maar vast klaar!

Disney plus aanbod

Big Sky op Disney+
Het aanbod op Disney+ is dus tegenwoordig enórm. Echte toppers als Doornroosje, Assepoester en The Lion King stonden natuurlijk al op de streamingdienst, maar inmiddels is de keuze pas echt reuze. Yes, ook als je meer houdt van films en series die wat meer bij je leeftijd passen, is Disney+ your friend. Om te beginnen hebben ze de film Big Sky toegevoegd. In deze misdaad thriller werkt privédetective Cassie Dewell (gespeeld door Kylie Bunbury) samen met ex-agente Jenny Hoyt (Katheryn Winnick). Ze zijn op zoek naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana.

Love, Victor op Disney+
Als een misdaadthriller als Big Sky niet echt wat voor je is, dan word je ongetwijfeld wél blij van Love, Victor. Zeker wanneer je net als wij gek bent op de echte Amerikaanse high school feeling. Love, Victor is een Amerikaanse LGBT-serie waarbij je het leven volgt van de jonge Victor. Hij worstelt met zijn geaardheid en verschillende andere keuzes in het leven, zoals wonen in een stad waar hij niemand kent. Een super herkenbare, maar ook grappige serie waarbij je even helemaal kunt relaxen. 

Disney+ proberen
Ben jij inmiddels razend benieuwd geworden naar al het vernieuwde aanbod van Disney+? We got you. Een abonnement kost € 8,99 per maand. Valt mee he? En vind je het niks, dan zeg je het gewoon weer op! Dit kan op ieder moment, dus je zit nergens aan vast. Veel binge plezier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Disney+

Beeld: Disney+
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved