Lifestyle

Deze YouTubers moet je volgen als je van bulletjournalen houdt

Geen inspiratie om een spread te maken in je bulletjournal of heb je geen idee waar je überhaupt moet beginnen? Deze Youtubers moet je écht volgen voor een flinke dosis inspiratie als je van bulletjournalen houdt.

1. Elisedingen

Elise van het YouTube-kanaal Elisedingen deelt regelmatig hoe haar bulletjournal eruitziet. Heel handig voor als je zelf geen inspiratie hebt, want zij laat je zien dat je met washi-tape, stiften en wat handlettering al heel ver komt. We like!

2. CreaChick

Nog een Nederlandse YouTuber die veel met bulletjournalen doet is Maris van CreaChick. Zij maakt hele kunstwerkjes van haar pagina’s en dat is onwijs leuk om te zien. Ook probeert ze soms arthacks uit die ze op TikTok ziet of maakt ze een pagina in één bepaalde kleur. Oh en, leuk om te weten: ze heeft een eigen bulletjournal uitgebracht. Net als deze stickers en deze stempels.

3. Amanda Rach Lee

Een van de bekendste Amerikaanse Youtubers op het gebied van bulletjournalen is Amanda Rachel Lee. Elke maand heeft ze een bepaald thema voor haar bulletjournal en dat deelt ze met haar volgers. In mei is dat bijvoorbeeld sprookjes. Ook bladert ze in een andere video haar bullet journal van het hele jaar door. Heel inspirerend om te zien. Daarna heb je helemaal zin om ook aan de slag te gaan met bulletjournalen.

4. Lauren Nicole

Hou je meer van een minimalistisch bulletjournal? Er zijn genoeg YouTubers die op die manier bulletjournalen en een van hen is Lauren Nicole. Ze gebruikt vooral een zwarte fineliner en verschillende kleuren markers om haar journal overzichtelijk te maken. Simpel, maar erg mooi. 

5. Bulletjournalen met Jenny Journals

Als laatste tippen we Jenny Journals. In vergelijking met Lauren Nicole helemaal niet minimalistisch, maar super kleurrijk. Ze maakt fantastische tekeningen op de beginpagina van haar bullet journal en laat je stap voor stap zien hoe ze dat doet. Zo kun jij het namaken op je eigen manier.

 

Beeld: Pexels

Must reads 👀