Lifestyle

Cheers! Ook deze types zitten er in jouw vriendengroep tijdens een avondje uit

Tijdens een avondje uit is er altijd iemand die de boel nauwlettend in de gaten houdt, iemand die altijd op een mysterieuze wijze verdwijnt en dus eigenlijk een tuigje om moet doen en iemand die geen zin heeft om te drinken, maar toch katje lam voor de McDonald’s haar kipnuggets zit op te eten. Wie ben jij?

★ De ik-ben-toch-zo-weer-kwijt meid

Dit uitgaanstype is altijd aan het eind van de avond zoek. Je pakt je telefoon niet meer op en eigenlijk heb je een tuigje nodig om bij je vrienden en vriendinnen te blijven. ‘Who care’s dat ik met die leuke jongen ben meegegaan of sta te kletsen met mensen die ik eigenlijk niet ken?’

★ De drukke-danser-die-‘ieder-nummer’-kent meid

Dit uitgaanstype staat letterlijk alleen maar op de dansvloer. Je hoeft haar niet te vragen om mee te gaan naar de wc, want dat doet ze toch niet. Oh ja: ze kent ook alle muziek. Maar dan ook echt ALLES.

★ De ik-flirt-met-alles-wat-vast-of-los-zit meid

Van barmannen tot random dudes die buiten staan te kletsen. Dit type wordt óveral enthousiast van en wil zo snel mogelijk iemand fixen om mee naar huis te nemen. Je vriendinnen vinden dit niet zo heel erg gezellig, maar ze accepteren het maar.

★ De ik-ga-alleen-uit-om-een-scharrel-te-vinden meid

Eigenlijk had je helemaal geen zin in deze avond, maar je wilde meegaan omdat je een scharrel zoekt. Jij bent alleen op relaties uit. Wat je vriendinnen doen die avond maakt jou niet zoveel uit want jij hebt een doel.

★ De hier-krijg-ik-morgen-zoveel-spijt-van meid

Op het moment maakt het je niet zoveel uit, maar oef wat voel je je klote de dag daarna. Shotjes hier, cocktails daar. Je hebt alles door elkaar gedronken omdat het je op het moment niet heel erg veel uitmaakte.

★ De ik-ben-ook-gezellig-zonder-drank meid

Dit type is echt een van de types die je in je vriendinnengroep moét hebben. dit type kan het namelijk gezellig hebben zónder drank. Wat niet aan haar te merken is, want ze is zo druk en gezellig. Iedereen denkt dan ook dat ze al een aantal shotjes op heeft, maar dat is niet het geval.

★ De ik-kan-niet-tegen-alcohol meid

Dit type is na drie wijntjes al helemaal van de kaart. Ze loopt te drentelen en te stuntelen naar de wc want ze moet alweer overgeven. Geen idee hoe, maar ze kan gewoon heel erg slecht tegen drank. Volgende keer zal ze misschien iets beter moeten eten van tevoren. Een goede bodem is het halve werk zeggen ze, toch?

★ De ik-wil-gewoon-naar-huis meid

Dit type wil altijd naar huis op het verkeerde tijdstip. Nét als het gezellig is, wil je naar huis. ughhh zo irritant! Maar je hebt er gewoon geen zin meer in. Kan gebeuren.

★ De ik-dans-niet-want-dan-ga-ik-zweten

Jij wil er altijd op en top uitzien en daarom ga je niet wild dansen. Je haren moeten wel mooi blijven zitten en anders gaat je make-up zo zweten. Iel! Je staat dan ook liever de hele avond bij de bar dan dat je de dansvloer op gaat.

Lees ook:
♥ Alvast wegzwijmelen: deze extreem luxe Thaise villa is perfect voor een vakantie met de meiden
♥ Deze dingen herken je als je als enige in de vriendinnengroep single bent

Beeld: Pexels