Celebs

FOTO: Alisa Megastar van Ex On The Beach is moeder geworden

Alisa Megastar ken je nog wel van Ex On The Beach Double Dutch, waar ze het programma eerder moest verlaten. De reden hiervan is ons nog steeds niet helemaal duidelijk. Anyhow, de realityster is nu mama geworden!

Alisa Megastar uit Ex On The Beach showt baby

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat Alisa Megastar in Ex on the Beach: Double Dutch te zien was. Haar tweede deelname was bovendien van korte duur, want al na enkele dagen vertrok ze weer. De officiële verklaring was ‘om medische redenen’, maar de geruchten gingen dat Alisa flink gepest werd door andere kandidaten. Nadat we een hele tijd niets hadden gehoord van de Russische drama queen, maakte ze kort geleden bekend dat ze zwanger was van haar eerste kindje!

Een dochtertje voor EOTB-Alisa Megastar

Inmiddels is de babe moeder geworden van een meisje en toont ze vol trots een foto op Instagram. “Welkom op de wereld”, schrijft ze bij een foto van zichzelf in bad. Alisa en haar vriend Mehrshad hebben dus een dochtertje gekregen en ze heeft een hele bijzondere naam. “Mijn prinses Atrisa”, staat bij het bericht. Wij zijn heel benieuwd wat dit betekent!

Bron: Instagram @alisa_megastar

View post on Instagram
 

 
Beeld: GettyImages, Brunopress