News

Zijn Chelsea en Tom nog samen na Temptation Island USA?

Het allerlaatste kampvuur van Temptation Island USA is gedoofd. Dit betekent dat we nu precies weten welke koppels er verder gaan en welke niet. Vooral tijdens het kampvuur van Chelsea en Tom worden een paar opmerkelijke keuzes gemaakt.

View post on Instagram
 

Temptation Island USA: het laatste kampvuur

Het was een heftig seizoen Temptation Island USA. In de derde aflevering besloot Kendal om met single Alexcys te zoenen. Het bleef niet alleen bij zoenen…De twee hebben meerdere keren het bed samen gedeeld, zelf een keer in een trio met Nickole. In de vorige aflevering zagen we dat Kendal veel spijt had van zijn acties en graag met Erica door wil. Zouden ze samen het eiland verlaten?

Kendal en Erica

Het antwoord is nee. Erica vertelt dat ze super veel van Kendal houdt, maar dat ze zichzelf op de eerste plek moet zetten. Daarom besluit ze om alleen naar huis te gaan. Hierop antwoordt Kendal met “dan verlaat ik het eiland met Alexcys”. Zullen de twee echt een serieuze relatie opbouwen? Wij vragen het ons af.

Tom en Chelsea

Tom en Chelsea zijn als tweede aan de beurt en dit kampvuur verloopt verrassend goed! Chelsea verbrak de regels door te zoenen met Blake. Tom ging all-in met Sophie. Ondanks deze fouten willen te twee door met elkaar. Dit had niemand verwacht! “Ik probeer aan alles te denken wat we samen hebben opgebouwd, en dat is veel. Dus ik wil met jou naar huis”, zegt Tom. Hierop antwoordt Chelsea: “We moeten eraan werken, maar dat geldt voor elke relatie. Niets of niemand is perfect. Dit was een cruciale ervaring, want ik heb wel vertrouwen en dat wil ik ook in onze relatie hebben. Het voelt niet logisch om mijn liefde voor Tom nu los te laten.” Onverwachts, maar super lief!

Julien en Kirsten

Als allerlaatste zagen we het zoete kampvuur van Julien en Kirsten. Dit powercouple heeft veel diepe dalen meegemaakt, maar zijn niet te breken. Daarom besloot Julien zijn vriendin ten huwelijk te vragen. We weten niet hoe jullie hiernaar hebben gekeken, maar wij hielden het niet meer droog. Zo cute!

View post on Instagram